Za posao u Irskoj čak 55.000 eura godišnje

Za posao u Irskoj čak 55.000 eura godišnje

Za poziciju inženjera (m/ž) u Irskoj nudi se do 55.000 eura godišnje! Ne propustite ovu priliku za rad u inozemstvu jer poslodavci pružaju i vrtiće za djecu, radionice te korištenje kantine i osiguran smještaj

Münchenstift GmbH u Münchenu u Njemačkoj, traži medicinsko osoblje (m/ž). Rok prijave je 27.11. Posao se sastoji od njege starih i iznemoglih osoba u staračkom domu. Nudi se bruto plaća od 2350 eura za osoblje s priznatom diplomom u Njemačkoj, apartmani za stanovanje i podrška u procesu priznavanja diplome u Njemačkoj. Potrebne kvalifikacije za ovaj posao su završena srednja medicinska škola i poznavanje njemačkog jezika. Prijavite se putem linka.

Global Experts raspisao je natječaj za poziciju Chef (m/ž). Radite u Austriji, Njemačkoj, Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Nude neto mjesečnu plaću od 1500 do 3000 eura 14 puta godišnje. Zaposlenici dobivaju besplatnu hranu i smještaj te zdravstveno osiguranje. Prednost imaju kandidati s iskustvom na sličnim ili istim poslovima, govornici engleskog i/ili njemačkog jezika, timski igrači i oni spremni na rad u zaposlenom okruženju. Svi zainteresirani prijavite se najkasnije do 24.11. putem linka.

The Old Mill Inn iz Pitlochryja u Škotskoj traži pojačanje na poziciji Hotel Receptionist (m/ž).  Očekuje se pružanje tretmana od 5 zvjezdica, proaktivnost i pozitivan stav. Dužnosti na radnome mjestu su primanje rezervacija, organiziranje prijava i odjava gostiju iz hotela, nadgledanje serviranja doručka i drugo. Potrebno je poznavanje engleskog jezika. Plaća ovisi o iskustvu, a nudi se 23.500 funti godišnje, odnosno oko 18.300 kuna mjesečno. Možete se prijaviti najkasnije do 18.11. Aplicirajte.

Capricorn Nuerburgring Besitzgesellschaft mbH traži recepcionara (m/ž), konobara (m/ž) i kuhara (m/ž) za poslove u Njemačkoj. Natječaji su aktivni do 14.11. Potrebno je znanje engleskog jezika, a prednost je znanje njemačkog. Traže kandidate s radnim iskustvom. Pronađite posao za sebe i prijavite se.

AeroGround Flughafen München GmbH zapošljava na poziciji Business Application Manager (m/ž) u Münchenu, Njemačka. Poslodavac nudi jedinstveno poslovno okruženje, korištenje kantine i restorana kompanije na kampusu, vrtiće za djecu, ljetne i božićne zabave, radionice. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, profesionalno iskustvo kao IT menadžer/ica, a poželjno je znanje kontrolinga računovodstva te komunikacijske vještine. Prijavite se najkasnije do 18.11. klikom na link.

Hotel am Park traži kuhara (m/ž)/ konobara (m/ž) u Waltropu, Njemačka. Potrebna je radišna, pouzdana i odgovorna osoba. Plaća je neto do 1.700 eura, a za pomoćnog kuhara (m/ž) 1.100 eura. Osigurani su smještaj, hrana i prijava. Potrebno je poznavanje njemačkog jezika i minimalno dvogodišnje radno iskustvo. Natječaj je otvoren do 12.11., stoga aplicirajte.

Flexsource Solutions zapošljava na poziciji Engineer - Grid Development & Interconnection (m/ž). Mjesto rada je Irska. Rok prijave je 25.11. Poslodavac nudi posebne pogodnosti plaće od 45.000 eura za kandidata s iskustvom od dvije do četiri godine, a za iskustvo više od četiri godine nudi se čak 55.000 eura godišnje. Poželjno je znanje o industriji i kontekstu novih koncepata i procesa, no najvažnija je mogućnost komuniciranja tehničkih koncepata publici koja ne razumije tehničke ideje. Pogledajte detalje posla i prijavite se.

Quint Transporte traži vozača kamiona (m/ž). Posao se obavlja u Ingolstadtu u Njemačkoj. Radno mjesto uključuje vožnju kamiona, a znanje stranog jezika nije bitno. Nude plaću od 15.000 do 20.000 kuna. Prijavite se najkasnije do 25.11. Aplicirajte odmah.

ESA Energy Services GmbH & Co. KG njemačka je kompanija zastupljena po cijeloj Njemačkoj.Traži više izvršitelja na pozicijama: zavarivač (m/ž) – TIG/WIG 141, glavni instalater (m/ž)  – grijanje, vodovod, ventilacija (HLS), monter (m/ž) ventilacijskih sustava, monter (m/ž) instalacija i električar (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi atraktivni paket naknada, hranu, smještaj, alat za rad. Iskustvo rada na području Njemačke je dodatna prednost, a potrebno je poznavanje njemačkog jezika na komunikacijskoj razini. Potražite detalje poslova i prijavite se.

Personaldienst d.o.o. je u potrazi za zavarivačem (m/ž) u gradu Karlsruhe, radnikom (m/ž) za utovar/ istovar prtljage u Berlinu i pomoćnim bravarom (m/ž) u Düsseldorfu, Njemačka. Nude osiguran smještaj, prijevoz u Njemačku, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora njemačke ili hrvatske prijave, božićnicu i regres. Potrebno je znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se čim prije putem linka.

Srijeda, 06.11.2019.