Više od 11 milijuna potencijalnih posloprimaca na regionalnom internetskom tržištu zapošljavanja

Posao.hr, hrvatski portal za zapošljavanje i slovenska tvrtka Moje Delo, vodeći pružatelj usluga na području zapošljavanja u Sloveniji, napravile su još jedan korak ka unapređenju svojih usluga. Kao članice iste grupacije oformile su regionalno internetsko tržište zapošljavanja koje pokriva područje Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine te obuhvaća više od 11 milijuna radno aktivnog stanovništva. Stvaranjem internetskog tržišta zapošljavanje Posao.hr i Moje Delo omogućili su svima koji traže posao ili zaposlenike bržu i jednostavniju potragu putem interneta.

Ovim partnerstvom stvorena je vodeća mreža internetskih stranica za zapošljavanje na području Jugoistočne Europe koju čine specijalizirani portal za zapošljavanje posao.hr te portali u vlasništvu tvrtke Moje Delo - bosanski boljiposao.ba, srpski boljiposao.com i slovenski portal mojedelo.com.

Trader Media East grupacija - matična kompanija Oglasnika koji je ove godine postao stopostotnim vlasnikom portala Posao.hr, dodatno je ojačala svoju poziciju na regionalnom tržištu zapošljavanja preuzimanjem najvećeg slovenskog portala za zapošljavanje, kao i njegovih inačica u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

"Uspjeli smo stvoriti vodeću mrežu za zapošljavanje u regiji i to u skladu s najvećim europskim standardima. Cilj nam je izdvojiti se na tržištu zapošljavanja kvalitetom usluge te inovativnim i inteligentnim rješenjima", istaknuo je Gordan Putanec, predsjednik Uprave Oglasnika.

Na svakom od navedenih portala u TME grupaciji nalaze se linkovi koji vode na ostale partnerske site-ove grupacije. Ovom novom uslugom Posao.hr svojim korisnicima pruža mogućnost pregledavanja tržišta rada u Srbiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini, ali i opciju oglašavanja slobodnih radnih mjesta u navedenim zemljama direktno putem www.posao.hr.

Saša Jurković, direktor portala Posao.hr, ne krije zadovoljstvo suradnjom sa slovenskim partnerom: "Spajanjem vodećih regrutacijskih portala Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine otvara se tržište zapošljavanja. Od sada će naši klijenti, putem članica Trader Media East grupacije, imati pristup tržištu s više od 11 milijuna radno aktivnog stanovništva ".

Ponedjeljak, 23.07.2007.