Uđite u novu godinu s novim poslom – top 10 inozemnih poslova čeka na vas

Uđite u novu godinu s novim poslom – top 10 inozemnih poslova čeka na vas

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio puno poslova za prijavu – pogledajte našu ponudu poslova

Dim Company GmbH traži radnika za montažu dalekovoda (m/ž). Osiguran je smještaj od strane firme, prijevoz sa gradilišta na smještaj, prijevoz iz Hrvatske u Njemačku. Potrebno je poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Rad se odvija na gradilištima u Njemačkoj: Köln, Hamburg, München, Nürnberg. Rok prijave je 23.1.2020. Prijavite se.

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: stolar (m/ž) u Riversticku, Hardware/ Certification Engineer (m/ž) u North Corku, Design Team Leader (m/ž) u North Corku, Senior Design Engineer u North Corku, Mechanical Engineer u Kildareu, Bar Manager (m/ž), Food and Bavarege Manager (m/ž), Assistant Housekeeping Manager (m/ž), Recepcionist (m/ž) i Front Office Manager (m/ž). Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Rok prijave je 11.1. 2020. Doznajte detalje i prijavite se.

Meindl traži nove radne snage u Njemačkoj na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) u Neu-Ulmu, Ilertissenu, Jettingenu, Ichenhausenu, lakirera (m/ž) u Neu-Ulmu, skladištara (m/ž) u Neu-Ulmu i CNC-operatera (m/ž) u Ulm-Dornstadtu. Prijave su otvorene do 30.1.2020. Potrebno je osnovno poznavanje njemačkog jezika i EU dokumenti. Poslodavac nudi regres, božićnicu, smještaj uz nadoplatu, prijevoz i još puno toga. Potražite detalje poslova i prijavite se čim prije na posao za koji ste zainteresirani. Aplicirajte.

Njemačka tvrtka AuroGround München traži fleksibilne i motivirane radnike u utovaru prtljage za zračni promet (m/ž). Mjesto rada je aerodrom München. Očekuje se vrlo dobro poznavanje njemačkog jezika (A2 ili B1), potvrda o nekažnjavanju i dobra fizička snaga. Nude 30 dana godišnjeg odmora, smještaj i godišnje bonuse. Požurite se prijaviti najkasnije do 27.1.2020. putem linka.

Personaldienst zapošljava na pozicijama zavarivač (m/ž) u Karlsruhe, Njemačka, radnik za utovar/ istovar prtljage (m/ž) i pomoćni bravar (m/ž) u Düsseldorfu, Njemačka. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz u Njemačku te prijevoz od stana do radnog mjesta. Nudi se mogućnost izbora njemačke ili hrvatske prijave, pravo na božićnicu i regres te potpunu podršlu u svim početnim koracima. Potrebno je poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Profesio d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava zavarivača (m/ž) i bravara (m/ž) u Austriji. Rok prijave je 15.1.2020. Za poslove je potrebno minimalno radno iskustvo od tri do pet godina, EU državljanstvo i poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Johnson Controls u potrazi je za Senior IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž) i IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž). Mjesto rada je Bratislava, Slovačka. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1.2020. Potrebno je minimalno dvije do šest godina relevantnog radnog iskustva. Početna plaća je 1.500 eura. Aplicirajte.

Steiner traži nove radne snage za rad na luksuznim putničnim brodovima: personal trainer (m/ž), massage therapist (m/ž), beauty therapist (m/ž), acupuncturist (m/ž), nail technician (m/ž), hairdresser (m/ž), spa doctor (m/ž). Nudi se trening u Londonu prije polaska na brod, smještaj i večera u Londonu, avionska karta  od Londona do broda i od broda do kuće, hrana i smještaj na brodu, osiguranje na brodu, dobra zarada te putovanje po cijelovom svijetu. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Beson Distributie B.V. traži nove radne snage na poziciji parcel delivery carrier (m/ž). Prijavite se najkasnije do 27.1.2020. Rad se odvija u Nizozemskoj. Potrebne su osobe od minimalno 20 godina, razvijenih komunikacijskih vještina i znanja engleskog jezika s radnom disciplinom, organizacijskim i koordinacijskim vještinama, EU papirima i vozačkom dozvolom B kategorije. Prijavite se.

Elektromonter d.o.o. zapošljava instalatere električnog ožičenja (m/ž). Mjesto rada je Slovenija i Europska Unija. Glavni zadaci su instalacija, prilagodba i popravak različitih vrsta električnih strojeva i motora, generatora, sklopki i upravljača, instrumenata ili električnih dijelova dizala ili sličnih uređaja i ostalo. Očekuje se električno obrazovanje najmanje IV. stupanj ili više te odgovornost i pošten odnos prema radu i kolegama. Prijavite se na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Utorak, 31.12.2019.