U inozemstvu primanja više od 47.000 kuna

U inozemstvu primanja više od 47.000 kuna

Radite za više od 47.000 kuna - poslodavci osiguravaju smještaj i sve potrebne edukacije

Dacar zapošljava vozača kamiona u međunarodnom prijevozu (m/ž). Rad se odvija u Europi. Rok prijave je 5.4. Zadaci su prijevoz tereta i vođenje popratne dokumentacije. Potražite detalje i prijavite se.

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: stolar (m/ž) u Riversticku, Hardware/ Certification Engineer (m/ž) u North Corku, Design Team Leader (m/ž) u North Corku, Senior Design Engineer u North Corku, Mechanical Engineer u Kildareu, Bar Manager (m/ž), Food and Bavarege Manager (m/ž), Assistant Housekeeping Manager (m/ž), Recepcionist (m/ž) i Front Office Manager (m/ž). Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Rok prijave je 7.4. Doznajte detalje i prijavite se.

Meindl traži nove radne snage u Njemačkoj na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) u Neu-Ulmu, Ilertissenu, Jettingenu, Ichenhausenu, lakirera (m/ž) u Neu-Ulmu, skladištara (m/ž) u Neu-Ulmu i CNC-operatera (m/ž) u Ulm-Dornstadtu. Prijave su otvorene do 12.4. Potrebno je osnovno poznavanje njemačkog jezika i EU dokumenti. Poslodavac nudi regres, božićnicu, smještaj uz nadoplatu, prijevoz i još puno toga. Potražite detalje poslova i prijavite se čim prije na posao za koji ste zainteresirani. Aplicirajte.

Agencija House of Jobs zapošljava na sljedećim pozicijama za svoje klijente: vozač viličara (m/ž) u Ingolstadtu, radnik za prihvat i otpremu zrakoplova i rukovanje prtljagom (m/ž) u Zračnoj luci Frankfurt, dostavljač paketa (m/ž) u Münchenu, pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž) u Fuldi i Brettenu, vozač u voznom parku (m/ž) u Frankfurtu i zavarivač (m/ž) u Njemačkoj. Za neke je pozicije potrebno više izvršitelja. Prijave su otvorene do 7.4. Doznajte koje uvjete očekujte poslodavac i ostvarite vašu prijavu ovdje.

SNG zapošljava elektromontera (m/ž) u mjestu Eching, Njemačka. Rok prijave je 29.3. Nudi se ugovor na neodređeno, sigurno radno okruženje, uvođenje u posao, mogućnost dodatnog usavršavanja i dodatnog obrazovanja te je organiziran smještaj i intenziran tečaj njemačkog jezika. Aplicirajte na linku.

IRO & Partners Personal-u.Managementberatungs-GmbH zapošljava specijalista/ pomoćnog liječnika (m/ž)u zapadnoj Austriji. Traži se novo radno osoblje za Institut medicinsko-kemijske laboratorijske dijagnostike i medicinske mikrobiologije. Nude se mjesečna primanja više od 45.000 kn. Prijave su otvorene do 15.4. Aplicirajte.

Helena Vehovec s.p. zapošljava na poziciji Hospitality Staff (m/ž). Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Otvoreno je 12 pozicija, kao što su Assistant Restaurant Manager (m/ž), Captain / Supervisor / Head Waiter (m/ž), Food / Drink Runners (m/ž) i slično. Pogledajte ostale poslove i aplicirajte.

Burgenländische Krankenanstalten Gesellschaft zapošljava specijalista interne medicine (m/ž) i specijalizanta interne medicine (m/ž). Lokacije rada su Novi Grad (Güssing), Gornja Pulja (Oberpullendorf), Gornja Borta (Oberwart), Austrija. Prijave su otvorene do 9.4. Poslodavac nudi stimulativna primanja od 31.400, odnosno više od 47.000 kuna za posao specijalista/ice. Prijavite se na linku.

Soma Tech zapošljava u Njemačkoj na čak 40 pozicija: Lohn und Finanzbuchhalter (m/ž), Controller (m/ž), Gesundheits und Krankenpfleger (m/ž), Sachbearbeiter – Einkauf (m/ž) i ostalo. Rok prijave je 16.4. Pogledajte ostale poslove poslodavca i prijavite se na linku.

Tempus Octo d.o.o. zapošljava novo radno osoblje na pozicijama: vodoinstalater/ instalater grijanja i plina (m/ž), radnik u proizvodnji opreme za ventilaciju (m/ž), soboslikar/ ličilac (m/ž), električar/ elektroinstalater (m/ž). Rok prijave je 9.4. Potrebno je više osoba za rad sa znanjem njemačkog jezika. Aplicirajte.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 17.03.2020.