Tvrtka objavila nevjerojatnu ponudu: Poklanjaju besplatan internet na 18 godina, ima samo jedan uvjet

Tvrtka objavila nevjerojatnu ponudu: Poklanjaju besplatan internet na 18 godina, ima samo jedan uvjet

Neobičan oglas ljudi su već počeli iskorištavati.

Tvrtka koja nudi internet usluge iz Švicarske, Twifti, objavila je nedavno neobičnu ponudu.

Naime, svim roditeljima koji djetetu daju ime Twifius ili Twifia, poklonit će besplatan WiFi idućih 18 godina, prenosi Unilad.

– Jednostavno objavite fotografiju rodnog lista svojeg djeteta. Nakon provjere, Twifi će vam pokloniti 18 godina besplatnog interneta – stoji u ponudi.

Iako je mnogima ovaj oglas zvučao suludo, dvoje roditelja stvarno su odlučili iskoristiti ovu priliku te promijeniti ime svom djetetu.

Anoniman par svojoj novorođenoj kćeri dao je jedno ime koje nije poznato i drugo koje stoji u ponudi tvrtke. Otkrili su da će novac, koji bi inače trošili na internet, štedjeti te kupiti kćeri automobil za 18 rođendan.

– Što sam duže razmišljao o imenu, sve mi se više sviđalo i postalo je stvarno posebno – rekao je otac, dok je majka objasnila kako za nju to ime ima više značenja.

– Za mene, ime Twifia označava povezanost, jaku vezu. Što više izgovaramo njezino ime, ljepše zvuči – rekla je majka.

Šef tvrtke Twifi, Phillippe Fotsch, obećao je obitelji da će im plaćati internet sljedećih 18 godina, čak i ako njegova tvrtka propadne.

Preuzeto sa poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 20.10.2020. / poslovni.hr