Teslina tvornica proglašena 'esencijalnom', Musk poručio: 'Ja ću raditi, vi kako hoćete'

Teslina tvornica proglašena 'esencijalnom', Musk poručio: 'Ja ću raditi, vi kako hoćete'

Teslina tvornica električnih vozila u kalifornijskom gradu Fremontu nastavlja s radom prema uobičajenom planu, unatoč preporukama vladajućih o samoizolaciji šest okruga s tog područja zbog pokušaja zaustavljanja širenja koronavirusa.

Prema navodima lokalnih medija, okrug Alameda spornu Teslinu tvornicu koja zapošljava 10.000 radnika proglasio je 'esencijalnim poslovnim subjektom' zbog čega su je izuzeli iz odredbe o prestanku rada, pojasnio je glasnogovornik okruga.

Kako bi ublažio potencijalnu paniku i zabrinutost među radnicima, Elon Musk je jučer putem e-maila zaposlenicima poručio kako pogoni do daljnjeg ostaju otvoreni te da svatko od njih ukoliko se osjeća ugroženo slobodno može ostati kod kuće.

- Ako se osjećate nelagodno ili strahujete za vlastito zdravlje, slobodno ostanite kod kuće – poručio je Musk putem e-maila.


Cijeli članak dostupan na: novac.jutarnji.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 18.03.2020.