Stimulativna primanja u inozemstvu – traži se medicinsko osoblje (m/ž), zavarivači (m/ž), kuhari (m/ž)

Stimulativna primanja u inozemstvu – traži se medicinsko osoblje (m/ž), zavarivači (m/ž), kuhari (m/ž)

Želite se zaposliti u inozemstvu? Provjerite ponudu poslova ovoga tjedna i zaposlite se u Njemačkoj, Irskoj, Sloveniji ili Austriji uz stimulativna primanja

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve, multitasking, dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se ovdje.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž), servisnog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave 13.12. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

Adecco Norge AS za potrebe klijentazapošljava na pozicijama Car Mechanic – light vehicles (m/ž), Panel beater (m/ž), Truck and semi – trailer mechanic (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a rok prijave je 14.12. Traži se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo. Prijavite se.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 30.11. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

AA Euro zapošljava u Irskoj za potrebe klijenta: Technology Director (m/ž), Health & Safety Officer (m/ž), Senior Quantity Surveyor (m/ž), Mechanical Supervisior (m/ž), Mechanical Project manager (m/ž), Front End Developer (m/ž). Lokacije rada su Švedska i Irska. Provjerite ostale poslove poslodavca i aplicirajte putem linka.

PS Projektentwicklungs za potrebe klijenta traži nadzornika / predradnika (m/ž), zidara (m/ž) i kućnu pomoćnicu (m/ž) u Austriji. Rok prijave je 3.12. Poslodavac nudi pomoć pri traženju smještaja. Potrebni su iskustvo, spremnost na timski rad te poznavanje njemačkog jezika minimalno na razini B2. Aplicirajte.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: maler (m/ž), vodoinstalater (m/ž), električar (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a prijave su otvorene do 29.11. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte putem linka.

LaCucina traži kuhara (m/ž) za rad u Austriji. Rok prijave je 3.12. Uvjeti su završena škola u struci ili radno iskustvo u kulinarstvu te poznavanje njemačkog jezika na minimalno B2 razini. Poslodavac nudi dugoročno stalno zaposlenje. Aplicirajte.

Narajan d.o.o. traži voditelja smjene / operatora stroja i uređaja (m/ž) i podešavača stroja (m/ž). Lokacije rada su u Sloveniji. Prijave su otvorene do 12.12. Potrebno je obrazovanje električnog, mehaničkog ili drugog odgovarajućeg smjera, godina dana radnog iskustva, vozačka dozvola kategorije B, osposobljavanje iz zaštite na radu i zaštite od požara. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 26.11.2020.