Stimulativna primanja od 21.700 i još mnogo toga - poslovi u inozemstvu

Stimulativna primanja od 21.700 i još mnogo toga - poslovi u inozemstvu

Pronađite posao za sebe u Austriji, Nizozemskoj ili Njemačkoj. Nudi se plaća čak i od 21.700 kuna

ING zapošljava na poziciji Senior Product Manager Consumer Loans (m/ž). Rok prijave je 3.4. Nudi se plaća od 21.700 kuna. Mjesto rada je Beč, Austrija. Traži se nekoliko godina iskustva u bankarstvu i financijskom sektoru, dobre komunikacijske vještine i znanje engleskog, odnosno njemačkog jezika. Aplicirajte.

Dacar zapošljava vozača kamiona u međunarodnom prijevozu (m/ž). Rad se odvija u Europi. Rok prijave je 5.4. Zadaci su prijevoz tereta i vođenje popratne dokumentacije. Potražite detalje i prijavite se.

E&A za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: primatelj narudžbi (m/ž), pekar (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž), klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Nizozemska. Rok prijave je 20.4. Za poslove je potrebno znanje engleskog jezika, otpornost na niske temperature, svijest o fizičkom radu, a poželjna je i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Meindl traži nove radne snage u Njemačkoj na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) u Neu-Ulmu, Ilertissenu, Jettingenu, Ichenhausenu, lakirera (m/ž) u Neu-Ulmu, skladištara (m/ž) u Neu-Ulmu i CNC-operatera (m/ž) u Ulm-Dornstadtu. Prijave su otvorene do 12.4. Potrebno je osnovno poznavanje njemačkog jezika i EU dokumenti. Poslodavac nudi regres, božićnicu, smještaj uz nadoplatu, prijevoz i još puno toga. Potražite detalje poslova i prijavite se čim prije na posao za koji ste zainteresirani. Aplicirajte.

ESA traži više izvršitelja na pozicijama: zavarivač (m/ž) – TIG/WIG 141, glavni instalater (m/ž)  – grijanje, vodovod, ventilacija (HLS), monter (m/ž) ventilacijskih sustava, monter (m/ž) instalacija i električar (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi atraktivni paket naknada, hranu, smještaj, alat za rad. Iskustvo rada na području Njemačke je dodatna prednost, a potrebno je poznavanje njemačkog jezika na komunikacijskoj razini. Rok prijave je 8.4. Potražite detalje poslova i prijavite se.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

SNG zapošljava elektromontera (m/ž) u mjestu Eching, Njemačka. Rok prijave je 29.3. Nudi se ugovor na neodređeno, sigurno radno okruženje, uvođenje u posao, mogućnost dodatnog usavršavanja i dodatnog obrazovanja te je organiziran smještaj i intenziran tečaj njemačkog jezika. Aplicirajte na linku.

Burgenländische Krankenanstalten Gesellschaft zapošljava specijalista interne medicine (m/ž) i specijalizanta interne medicine (m/ž). Lokacije rada su Novi Grad (Güssing), Gornja Pulja (Oberpullendorf), Gornja Borta (Oberwart), Austrija. Prijave su otvorene do 9.4. Poslodavac nudi stimulativna primanja od 31.380, odnosno 47.500 kuna za posao specijalista/ice. Prijavite se na linku.

Tempus Octo d.o.o. zapošljava novo radno osoblje na pozicijama: vodoinstalater/ instalater grijanja i plina (m/ž), radnik u proizvodnji opreme za ventilaciju (m/ž), soboslikar/ ličilac (m/ž), električar/ elektroinstalater (m/ž). Rok prijave je 9.4. Potrebno je više osoba za rad sa znanjem njemačkog jezika. Aplicirajte.

SGG zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) i keramičara (m/ž). Lokacija rada je München, Njemačka. Poslodavac nudi pomoć u savladavanju birokratskih prepreka i pronalasku stana za cijelu obitelj i povoljne uvjete za rad. Prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 24.03.2020.