Sanjate o radu u inozemstvu? Nudi se plaća i do 25.000 kuna

Sanjate o radu u inozemstvu? Nudi se plaća i do 25.000 kuna

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi? Prijavite se!

Helena Vehovec s.p. zapošljava osoblje za rad na jahti. Traži se stjuard (m/ž), kuhar (m/ž), skiper (m/ž) i mornar (m/ž). Za prijavu kliknite na link. Ostale natječaje ovog poslodavca možete pronaći na poveznici.

MKV-MONT d.o.o. traži osobe (m/ž) za vođenje gradilišta u Belgiji, Njemačkoj, Francuskoj i drugim zemljama EU. Nude se redovita primanja u iznosu od 20.000 do 25.000 kuna uz stimulacije za dobar rad. Nakon uspješno obavljenog probnog roka poslodavac daje ugovor na neodređeno. Od kandidata se očekuju tri godine radnog iskustva, osnovno znanje zavarivanja (REO, MAG) te znanje njemačkog jezika (B1 razina). Ostale uvjete ovog natječaja, otvorenog do 17.06. možete potražiti na linku.

Poduzeće König GmbH & Co KG traži radnike diljem Njemačke i zapošljava na pozicijama: automehaničar (m/ž), monter ventilacije (m/ž), monter klima (m/ž), bravar (m/ž), cjevar (m/ž), monter dizala (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž),varilac (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), elektroinstalater (m/ž), soboslikar (m/ž). Radno iskustvo je poželjno. Nudi se redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odlična plaća i dodaci, sigurno radno mjesto kod poslodavca s 50 godišnjom tradicijom. Prijave na ove natječaje zaprimaju se do 28.05.

Deutsche Bahn traži strojovođu (m/ž/d) za rad u Njemačkoj. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto i posao na neodređeno. Ukoliko ste završili stručno osposobljavanje za strojovođu i tražite promjenu, ovo je posao za vas. Prijaviti se možete najkasnije do 27.05. Za detalje o prijavi kliknite na link.

Tempus Octo d.o.o., poduzeće koje se bavi posredovanjem pri zapošljavanju za svoje partnere u Njemačkoj traži: radnika na montaži centralnog grijanja i vodovoda (m/ž), fizioterapeuta (m/ž), prodavača (m/ž), parketara (m/ž), soboslikara (m/ž), montera prozora (m/ž) i malera (m/ž). Za prijavu na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite na link.

Hanza Mont d.o.o. zbog povećanog obujma posla traži montere dizala (m/ž) za rad u Njemačkoj i Nizozemskoj. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz te nudi konkurentne radne uvjete i mogućnost napredovanja. Traže se tri godine radnog iskustva te posjedovanje vozačke dozvole. Morate biti pouzdani, ozbiljni te samostalni u radu. Prijaviti se možete putem linka i to do 30.05.

apm medical services GmbH, ekspert za regrutiranje kvalificiranog osoblja iz područja logistike, autoindustrije, proizvodnje, gradnje, strojarstva te inženjerstva ima otvoreno 10 natječaja za rad u Njemačkoj. Traže montere (m/ž), cjevare (m/ž), žbukere (m/ž), stolare (m/ž), grafičke tehničare (m/ž). Ostatak bogate ponude poslova ovog poduzeća potražite na linku.

Moderna građevinska kompanija Pro-Monting d.o.o. traži bravare (m/ž), zavarivače (m/ž), montere (m/ž), cjevare (m/ž) i električare (m/ž) u Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Engleskoj, ali i u drugim europskim zemljama. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz te nudi primanja obračunata po inozemnim standardima. Za prijavu kliknite ovdje, ali požurite, jer su natječaji otvoreni do 27.05.

Eastmen Human Resources BV traži osobe za rad u Nizozemskoj i zapošljava na sljedećim pozicijama: CNC tokar (m/ž), CNC miller (m/ž), CNC programer (m/ž), kemijski laboratorijski tehničar / analist (m/ž), zavarivač (m/ž). Za detalje kliknite ovdje.

SR-ALU s.r.o. zapošljava električara (m/ž) u Njemačkoj za izvođenje instalacija po projektnom nacrtu i mjerenje električnih instalacija. Osigurana je plaća je od 2.200 do 2.800 eura, a osim toga i smještaj te trošak dolaska u Njemačku. Kandidat mora znati njemački. Nudi se stalan radni odnos, a očekuje se samostalnost u radu. Prijaviti se možete do 28.05. Za prijavu kliknite na poveznicu. 

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 20.05.2020.