Sanjate o karijeri u inozemstvu? Zaposlite se u Škotskoj, Njemačkoj ili u Singapuru

Sanjate o karijeri u inozemstvu? Zaposlite se u Škotskoj, Njemačkoj ili u Singapuru

Ostvarite karijeru u inozemstvu u Škotskoj, Njemačkoj ili u Singapuru! 

The Old Mill Inn zapošljava na poziciji Front of house, Bar & Waiting staff (m/ž). Mjesto rada je Pitlochry, Škotska. Uvjeti su dobar stav, radišnost i iskustvo u hospitality-ju. Rok prijave je 1.9. Prijavite se.

Optima Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji rukovodioc sektora prodaje komprimiranog i prirodnog plina / tekućeg i naftnog plina (m/ž). Mjesto rada je Banja Luka, a rok prijave 18.9. Potrebno je radno iskustvo od najmanje sedam godina. Traži se iskustvo na poslovima prodaje, iskustvo u velikim kompanijama i na rukovodećim pozicijama. Aplicirajte.

National Electric Power Company d.o.o. traži šefa gradilišta / site supervisora (m/ž) u Maleziji, Singapuru. Rok prijave je 5.9. Potrebna je: diploma iz dizajna interijera ili građevine, minimalno dvije do četiri godine radnog iskustva, obavezno poznavanje engleskog jezika, rad u timu i pod pritiskom, motiviranost i lojalnost. Prijavite se ovdje.

Verhoek zapošljava na poziciji profesionalni vozač kamiona (m/ž). Lokacije rada su Spayer i Sottrum, Njemačka. Rok prijave je 24.8. Poslodavac nudi vrlo dobru plaću, pomoć pri registraciji u Njemačkoj, a traži se komunikacija na njemačkom ili engleskom. Prijavite se.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: bravar/ zavarivač (m/ž), prodavačica (m/ž), parketar (m/ž), tesar (m/ž), polir/ građevinski poslovođa (m/ž), monter sanitarija/ vodoinstalater (m/ž), električar (m/ž) i ostalo. Mjesto rada je Njemačka. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte putem linka.

Meindl traži novo radno osoblje u Njemačkoj: pomoćni radnik na montaži (m/ž), lakirer prahom (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), mehatroničar (m/ž), stručnjak za skladište i logistiku (m/ž), skladištar s licencom za viličara (m/ž), električar – korisnički tehničar (m/ž). Rok prijave je 29.8. Prijavite se ovdje.

Apm traži u Njemačkoj: bravar (m/ž), žbuker (m/ž), stolar (m/ž), cjevar (m/ž), grafički tehničar (m/ž), knjigoveža / djelatnik u tiskari (m/ž). Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se ovdje.

Next step za potrebe klijenata u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj traže: kozmetičara (m/ž), masera (m/ž), kuhara za pripremu doručka (m/ž), barmena (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž). Za poslove je potrebno: relevantno radno iskustvo, dobro znanje engleskog ili njemačkog jezika te dobre komunikacijske vještine. Prijavite se ovdje.

Tvrtka ms personal & service Gmbh zapošljava u Njemačkoj: medicinsku sestru ili tehničara za rad u operacijskoj sali (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za anesteziju (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za intenzivnu njegu (m/ž), njegovatelja (m/ž) te medicinsku sestru ili tehničara (m/ž). Uvjeti za rad su potrebne kvalifikacije ovisno o poslu na koji aplicirate, komunikacijsko poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, EU državljanstvo te volja za radom i radnim usavršavanjem. Rok prijave je 27.8. Aplicirajte na željeni posao.

Herzog Kraft j.d.o.o. zapošljava na poziciji vozač / monter namještaja u Njemačkoj. Rok prijave je 6.9. Potrebna je srednja stručna sprema i obvezna je vozačka dozvola B kategorije. Vozačke dozvole C, C+E i KOD 95 donose prednost. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 18.08.2020.