Radite u inozemstvu za 18.000 kuna

Radite u inozemstvu za 18.000 kuna

Tražite li posao u inozemstvu, provjerite što se nudi u Austriji, Emiratima, Njemačkoj ili Nizozemskoj. Novi posao čeka na vas!

Medical University of Graz zapošljava na poziciji Ärztin / Arzt in Facharztausbildung (m/ž). Mjesto rada je Graz, Austrija. Rok prijave je 20.8. Potrebni su dobro znanje njemačkog i engleskog jezika na razini C1, orijentiranost na tim i želja za učenjem. Provjerite više i prijavite se na linku.

IMV traži montera (m/ž) u Njemačkoj. Rad se odvija u gradovima München, Frankfurt, Köln. Prijave su otvorene do 30.7. Poslodavac osigurava smještaj, službeni automobil, a nudi mogućnost napredovanja i dodatno usavršavanje. Prednost je poznavanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Nudi se plaća do 18.000 kuna. Aplicirajte.

Helena Vehovec s.p. traži Hospitality Staff (m/ž). Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Provjerite koja su zanimanja u pitanju i aplicirajte.

Eastmen za potrebe klijentazapošljava kemijskog laboratorijskog tehničara / analista (m/ž). Mjesto rada je Utrecht, Nizozemska. Potrebno je iskustvo u proizvodima nafte i biogoriva ili iskustvu nafte/ petrokemije, proaktivan stav, brz i neovisan rad, tečno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

SGG zapošljava vodoinstalatera (m/ž) i zidara/ keramičara (m/ž). Lokacija rada je München, Njemačka, a rok prijave 31.8. Poslodavac nudi pomoć u savladavanju birokratskih prepreka i pronalasku stana za cijelu obitelj i povoljne uvjete za rad. Prijavite se putem linka.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, a rok prijave 13.8. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na poziciji teta čuvalica / babysitter (m/ž). Mjesto rada je Zürich, Švicarska, a rok prijave 24.7. Nudi se plaća od 800 franaka, nedjelje su slobodne, a radno vrijeme fleksibilno. Prijavite se.

House of Jobs zapošljava za potrebe klijenta u Njemačkoj: pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž); u Belgiji: zavarivač (m/ž) i cjevar (m/ž), te u Italiji: fizijatar (m/ž), pulmolog (m/ž), neurolog (m/ž), gerijatar (m/ž). Potražite detalje i prijavite se putem linka.

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 26.7. Aplicirajte.

Tvrtka ms personal & service Gmbh zapošljava u Njemačkoj: medicinsku sestru ili tehničara za rad u operacijskoj sali (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za anesteziju (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara za intenzivnu njegu (m/ž), njegovatelja (m/ž) te medicinsku sestru ili tehničara (m/ž). Uvjeti za rad su potrebne kvalifikacije ovisno o poslu na koji aplicirate, komunikacijsko poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, EU državljanstvo te volja za radom i radnim usavršavanjem. Rok prijave je 27.8. Aplicirajte na željeni posao.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 21.07.2020.