Radite kao Chef (m/ž) u Austriji, Njemačkoj, Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu za 3000€ mjesečno. Plaća se dobiva 14 puta godišnje!

Radite kao Chef (m/ž) u Austriji, Njemačkoj, Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu za 3000€ mjesečno. Plaća se dobiva 14 puta godišnje!

Želite raditi u Njemačkoj, Austriji ili Nizozemskoj, ali ne znate gdje tražiti posao? Tjednu ponudu inozemnih poslova pronađite na posao.hr!

Münchenstift GmbH u Münchenu u Njemačkoj, traži medicinsko osoblje (m/ž). Rok prijave je 27.11. Posao se sastoji od njege starih i iznemoglih osoba u staračkom domu. Nudi se bruto plaća od 2350 eura za osoblje s priznatom diplomom u Njemačkoj, apartmani za stanovanje i podrška u procesu priznavanja diplome u Njemačkoj. Potrebne kvalifikacije za ovaj posao su završena srednja medicinska škola i poznavanje njemačkog jezika. Prijavite se putem linka.

Grupacija Oranje Groep za poslove u Belgiji i Nizozemskoj traži armirača (m/ž), zavarivača (m/ž), električara (m/ž), vodoinstalatera (m/ž), cjevara (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), građevinskog poslovođu (m/ž), industrijskog skelara (m/ž), tesara (m/ž). Rok prijave je 1.11. Saznajte o detaljima poslova i uvjetima te se prijavite ovdje.

Global Experts raspisao je natječaj za poziciju Chef (m/ž). Radite u Austriji, Njemačkoj, Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Nude neto mjesečnu plaću od 1500 do 3000 eura 14 puta godišnje. Zaposlenici dobivaju besplatnu hranu i smještaj te zdravstveno osiguranje. Prednost imaju kandidati s iskustvom na sličnim ili istim poslovima, govornici engleskog i/ili njemačkog jezika, timski igrači i oni spremni na rad u zaposlenom okruženju. Svi zainteresirani prijavite se najkasnije do 24.11. putem linka.

Quint Transporte u Ingolstadtu, Njemačka traži vozača kamiona (m/ž). Znanje stranog jezika nije važno, a početak radnog odnosa je u siječnju 2020. godine. Potreban je KOD95, a čekaju vas posebne pogodnosti božićnice i dodatka na noćni rad. Poslodavac nudi plaću od 15.000 do 20.000 kuna. Prijavite se najkasnije do 25.11.

AVL iz Austrije traži tri nova zaposlenika za sljedeće pozicije u Grazu: Senior Development Hardware Engineer/ Head of Department (m/ž), Process Engineer Assembly (m/ž), Lead Engineer Hydrogen Storage (m/ž). Za poslove je potrebno minimalno tri do pet godine relevantnog iskustva na području elektrotehnike, planiranja, operativne kontrole i razvoja. Potrebno je poznavanje engleskoga jezika, a poželjno je i poznavanje njemačkog. Nude stimulativna primanja, od čak 500 000 do 600 000 kn godišnje, fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane edukacije, zdravstveno osiguranje i osiguranu brigu za djecu. Prijave traju do 18.11., stoga nemojte čekati i prijavite se za ove atraktivne pozicije.

Greisinger u Münzbachu, Njemačka traži mesara za proizvodnju kobasica uz kuter mašinu (m/ž). Radi se u dvije smjene: od oko 03:00 do 11:30 i od oko 11:30 do 20:00 sati. Od kandidata se očekuje završen zanat kao mesar i odlično poznavanje njemačkog jezika, a prednost je iskustvo s kuterom i računalne vještine. Traži se otporan i fleksibilan radnik, koji je neovisan i precizan u radu. Greisinger nudi dalje usavršavanje vještina na individualnom nivou i plaću po satu od 12.41 eura. Konačna se visina plaće utvrđuje u osobnom razgovoru s poslodavcem. Prijavite se još danas.

Meindl Personalservice d.o.o. traži pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž), CNC operatera (m/ž), skladištara (m/ž), lakirera (m/ž) u Neu – Ulmu, Illertissenu,  Ichenhausenu i Jettingenu u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 30.11. Za poslove je potrebno znanje njemačkog jezika, a možete očekivati regres, božićnicu, smještaj, prijevoz i razne dodatke. Pogledajte detalje poslova i prijavite se ovdje.

The Old Mill Inn iz Škotske u gradu Pitlochryju traže konobare (m/ž). Konobarsko osoblje radilo bi u nagrađivanim obiteljskim restoranima The Old Mill Inn i Victoria's u Pitlochryju. Posebne pogodnosti koje nude su odlične plaće i dijeljenje napojnica te smještaj, a potrebne su im osobe koje bi ostale raditi najmanje godinu dana. Za ovaj je posao potrebno iskustvo za rad u restoranu i baru uz znanje pravljenja koktela te odlično poznavanje engleskog jezika. Prijaviti se možete do 5.11.

Capricorn Nuerburgring Besitzgesellschaft mbH traži recepcionara (m/ž), konobara (m/ž) i kuhara (m/ž) za poslove u Njemačkoj. Natječaji su aktivni do 14.11. Potrebno je znanje engleskog jezika, a prednost je znanje njemačkog. Traže kandidate s radnim iskustvom. Pronađite posao za sebe i prijavite se.

Schnell Gut & Günstig Renovierung GmbH u potrazi je za  novim zaposlenicima na radnim mjestima keramičar/ zidar (m/ž) i soboslikar/ knaufer (m/ž). Mjesto rada je München, Njemačka. Plaća za keramičara (m/ž)  je 1900 ili 2300 eura bruto uz terenski dodatak oko 250 eura mjesečno. Također dobivate i pravo na dječji doplatak, koji iznosi oko 190 eura po djetetu. Plaća za soboslikara (m/ž) iznosi 2300 eura bruto uz terentski dodatak oko 250 eura mjesečno. Potrebna je viza za rad u Njemačkoj. Možete se prijaviti do kraja ove godine putem linka.

Ostalu bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla. 


 

Srijeda, 30.10.2019.