Provjerite ove poslove – mjesečna zarada 36.300 kuna!

Provjerite ove poslove – mjesečna zarada 36.300 kuna!

Razmišljate li o karijeri u inozemstvu, provjerite ove poslove. Poslodavci osiguravanju smještaj i prijevoz. Zaradite mjesečno 36.300 kuna – očekuje se znanje engleskog jezika.

RCP Vermietung d.o.o. zapošljava u Austriji na pozicijama: autogeni rezač (m/ž), mesar (m/ž), stolar (m/ž), limar za krovove (m/ž), električar (m/ž), lakirer (m/ž). Prijave se zaprimaju najkasnije do 20.1. Poslodavac omogućuje smještaj i prijavu te 13. i 14. plaću. Od kandidata se očekuju srednjoškolsko obrazovanje ili potrebna kvalifikacija, samostalnost u poslu i EU državljanstvo. Provjerite ostale uvjete i aplicirajte putem linka.

Tempus Octo za potrebe klijenata zapošljava na pozicijama u Njemačkoj: monter ventilacijskih sustava (m/ž) te monter prozora i vrata (m/ž). Prijave su otvotene do 17.1. Poslodavac očekuje radno iskustvo, samostalnost u obavljanju posla i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Smještaj i prijevoz su osigurani. Prijavite se putem linka.

AA Euro za potrebe klijenata traži nove radne snage na pozicijama: Electrical Engineer (m/ž), Electrical Project Manager (m/ž), Health and Safety Manager (m/ž), Mechanical Engineer (m/ž), Mechanical Project Manager (m/ž). Nudi se stalno zaposlenje, kompetitivna primanja i prilika za rad s vještim timom profesionalaca. Provjerite ostale poslove poslodavca i aplicirajte.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 1.2. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

Pro-Montig d.o.o. traži električara-servisera (m/ž), cjevara (m/ž), montera ventilacijskih sustava (m/ž), zavarivača – TIG, Autogeni, WIG/MIG/MAG/REL (m/ž), bravara/zavarivača/montera (m/ž) i instalatera vode i grijanja (m/ž). Posao se odvija u Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Engleskoj i ostalim zemljama EU. Poželjno je znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Poslodavac osigurava prijevoz i smještaj. Prijaviti se možete najkasnije do 28.1. putem linka.

Auta Marocchi zapošljava na poziciji programer analitičar (m/ž) u Trstu, Italija. Prijave su otvorene do 11.2. Poželjno je da kandidat ima sposobnost programiranja mobilnih aplikacija (Xamarin, Android), razvoja web services (Soap, Rest) i poznavanje jezika C++ i Java. Traži se poznavanje talijanskog jezika. Aplicirajte ovdje.

EMBL zapošljava na poziciji Web Developer (m/ž). Mjesto rada je Heidelberg u Njemačkoj, a prijaviti se možete do 1.2. Uvjeti su diploma iz računarnih djelatnosti, radno iskustvo u razvoju aplikacija, poznavanje HTML-a i CSS3, Phython-a i Jave, odlične komunikacijske vještine te sposobnost rada u timu i individualno. Očekuje se znanje engleskog jezika. Poslodavac osigurava mjesečna neto primanja oko 36.300 kuna. Prijavite se putem linka.

Narajan d.o.o. zapošljava voditelja smjene (m/ž) te podešivača stroja (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 17.1., a rad se odvija u Sloveniji. Poslodavac nudi stalno zaposlenje te konkurentno mjesečno plaćanje. Očekuje se tehničko obrazovanje, profesionalizam, preciznost, pouzdanost, inicijativa. Poželjno je radno iskustvo na sličnom radnom mjestu. Aplicirajte ovdje.

Eastmen za potrebe klijenata zapošljava na pozicijama IT – Automotive Engineer (m/ž), rukovalac građevinskim mašinama (m/ž), nedestruktivan ispitivač materijala – NDT (m/ž), zavarivač (m/ž), operator za zavarivanje robota (m/ž), bravar (m/ž) i slično. Prijaviti se možete najkasnije do 30.1., a posao se odvija u Nizozemskoj. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se ovdje.

Apm traži montera (m/ž). Lokacija rada je Düsseldorf, Njemačka. Prijaviti se možete do 7.2. Od kandidata se očekuju spretnost u obavljanju ovakvih ili sličnih poslova, spremnost na rad u dvije smjene. Poslodavac nudi zaposlenje u njemačkom poduzeću, osiguran smještaj i rad u okruženju gdje nije potrebno znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 13.01.2021.