Pronađite posao u Njemačkoj, Nizozemskoj ili Irskoj – poslodavci osiguravaju smještaj

Pronađite posao u Njemačkoj, Nizozemskoj ili Irskoj – poslodavci osiguravaju smještaj

Želite raditi u inozemstvu? Stiže novih TOP 10 poslova! Vaš posao.hr i ovoga je puta pripremio puno poslova za prijavu – pogledajte našu ponudu poslova

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 11.1.2020. Ne čekajte, aplicirajte odmah.

HT Handwerkerteam UG zapošljava u okolici Sttutgarta i u Sttutgartu u Njemačkoj na pozicijama voditelj tima na gradilištu sa iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje (m/ž) te električar/ elektroinstalater (m/ž). Aplicirati možete najkasnije do 31.12. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz od smještaja na posao. Možete očekivati kvalitena, redovita i natprosječna primanja po njemačkim standardima te izuzetno dobre radne uvjete. Potrebni su znanje njemačkog ili engleskog jezika, pouzdanost, točnost, marljivost, samoinicijativnost, komunikativnost, temeljitost, fizička spremnost, fleksibilnost. Prijavite se.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Frankfurtu u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 2.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Agencija House of Jobs zapošljava na sljedećim pozicijama za svoje klijente: vozač viličara (m/ž) u Ingolstadtu, radnik za prihvat i otpremu zrakoplova i rukovanje prtljagom (m/ž) u Zračnoj luci Frankfurt, dostavljač paketa (m/ž) u Münchenu, pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž) u Fuldi i Brettenu, vozač u voznom parku (m/ž) u Frankfurtu i zavarivač (m/ž) u Njemačkoj. Za neke je pozicije potrebno više izvršitelja. Prijave su otvorene do 16.1.2020. Doznajte koje uvjete očekujte poslodavac i ostvarite vašu prijavu ovdje.

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: stolar (m/ž) u Riversticku, Hardware/ Certification Engineer (m/ž) u North Corku, Design Team Leader (m/ž) u North Corku, Senior Design Engineer u North Corku, Mechanical Engineer u Kildareu, Bar Manager (m/ž), Food and Bavarege Manager (m/ž), Assistant Housekeeping Manager (m/ž), Recepcionist (m/ž) i Front Office Manager (m/ž). Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Rok prijave je 11.1. 2020. Doznajte detalje i prijavite se.

Meindl traži nove radne snage u Njemačkoj na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) u Neu-Ulmu, Ilertissenu, Jettingenu, Ichenhausenu, lakirera (m/ž) u Neu-Ulmu, skladištara (m/ž) u Neu-Ulmu i CNC-operatera (m/ž) u Ulm-Dornstadtu. Prijave su otvorene do 30.12. Potrebno je osnovno poznavanje njemačkog jezika i EU dokumenti. Poslodavac nudi regres, božićnicu, smještaj uz nadoplatu, prijevoz i još puno toga. Potražite detalje poslova i prijavite se čim prije na posao za koji ste zainteresirani. Aplicirajte.

E&A agencija d.o.o. za usluge zapošljava u Nizozemskoj na pozicijama: klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž), skladištar – noćni rad (m/ž), paker (m/ž), primatelj narudžbi u skladištu prehrambenih proizvoda (m/ž). Prijave su otvorene do 22.1.2020. Dobrodošlo je znanje engleskog jezika i postoji mogućnost trajne suradnje. Prijavite se na željeni posao na linku.

Starboard Cruise Services Ltd zapošljava prodavača – shop assistant (m/ž) i poslovođu – shop manager (m/ž) za rad na luksuznim putničkim brodovima. Rok prijave je 21.2.2020. Potrebno je znanje engleskog jezika, smisao za posao sa ljudima. Nudi se smještaj, hrana i osiguranje na brodu, dobra zarada te putovanje brodom po cijelom svijetu. Prijavite se.

Profesio d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava zavarivača (m/ž) i bravara (m/ž) u Austriji. Rok prijave je 15.1.2020. Za poslove je potrebno minimalno radno iskustvo od tri do pet godina, EU državljanstvo i poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Silverhand Croatia za potrebe klijenta zapošljava u Njemačkoj i Nizozemskoj radno osoblje: auto limar (m/ž), mehaničar kamiona (m/ž), auto mehaničar (m/ž), vodoinstalater (m/ž), recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž). Pogledajte ostale poslove u ponudi poslodavca i aplicirajte na željeni posao do kraja godine, 31.12. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Utorak, 24.12.2019.