Pronađite posao u inozemstvu za sebe: traže se čistači/ce, skladištari/ke, električari/ke, recepcionisti/ce, a neki poslodavci nude od 400.000 do 600.000 kuna mjesečno

Pronađite posao u inozemstvu za sebe: traže se čistači/ce, skladištari/ke, električari/ke, recepcionisti/ce, a neki poslodavci nude od 400.000 do 600.000 kuna mjesečno

Donosimo TOP 10 novih poslova u inozemstvu! Dosta je traženja, zaposli se u Nizozemskoj, Njemačkoj, Austriji ili Škotskoj i zarađuj od 400.000 do 600.000 kuna mjesečno

E&A agencija d.o.o. za usluge zapošljava u Nizozemskoj na otvorenim pozicijama: radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž),  skladištar (m/ž) – noćni rad, paker (m/ž), primatelj narudžbi u skladištu prehrambenih proizvoda (m/ž) i klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž). Prijave su otvorene do 22.11. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika, spremnost na dulju suradnju, otpornost na visoke temperature/ hladnoću, vozačka dozvola B kategorije i svijest o fizičkom radu. Doznajte više o željenim poslovima i prijavite se putem linka.

AVL LIST Gesellschaft m.b.H traži nove radne snage u Grazu, Austrija. Zapošljava na sljedećim pozicijama: Development Engineer Software – EDEM Project – PhD Fellowship (m/ž), Development Engineer Software - EDEM Project - PhD Fellowship (m/ž), Senior Development Engineer Combustion Process Development (m/ž), Senior Development Hardware Engineer/ Department Manager (m/ž), Process Engineer Assembly (m/ž) i Lead Engineer Hydrogen Storage (m/ž). Za poslove nude atraktivna godišnja primanja od 400.000 do čak 600.000 kuna godišnje. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, zdravstveno osiguranje i osiguranu brigu za djecu. Pogledajte detalje poslova i prijavite se još danas.

Oranjegroep services d.o.o. specijalizirana je tvrtka koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte naših klijenata sa sjedištem u Hrvatskoj, Nizozemskoj i Belgiji.Oranje Groepzapošljava u Nizozemskoj i Belgiji: radnik niskogradnje (m/ž), građevinski radnik (m/ž), građevinski poslovođa (m/ž), industrijski skelar (m/ž), armirač (m/ž), grupovođa – tesar (m/ž), električar (m/ž), cjevar (m/ž), tesar – šalung majstor (m/ž), radnik niskogradnje (m/ž), vodoinstalater (m/ž), brodomonter (m/ž) i zavarivač (m/ž). Od kandidata se očekuje točnost, urednost, komunikativnost, dinamičnost, odgovornost i timski rad. Poslodavac snosi troškove smještaja i prijevoza. Za poslove je potrebno minimalno trogodišnje do petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se na željeni posao još danas klikom na link.

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 19.11. Ne čekajte, aplicirajte odmah.

ESA Energy Services GmbH & Co. KG njemačka je kompanija zastupljena po cijeloj Njemačkoj.Traži više izvršitelja na pozicijama: zavarivač (m/ž) – TIG/WIG 141, glavni instalater (m/ž)  – grijanje, vodovod, ventilacija (HLS), monter (m/ž) ventilacijskih sustava, monter (m/ž) instalacija i električar (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi atraktivni paket naknada, hranu, smještaj, alat za rad. Iskustvo rada na području Njemačke je dodatna prednost, a potrebno je poznavanje njemačkog jezika na komunikacijskoj razini. Potražite detalje poslova i prijavite se.

The Old Mill Inn iz Pitlochryja u Škotskoj traži pojačanje na poziciji Hotel Receptionist (m/ž).  Očekuje se pružanje tretmana od 5 zvjezdica, proaktivnost i pozitivan stav. Dužnosti na radnome mjestu su primanje rezervacija, organiziranje prijava i odjava gostiju iz hotela, nadgledanje serviranja doručka i drugo. Potrebno je poznavanje engleskog jezika. Plaća ovisi o iskustvu, a nudi se 23.500 funti godišnje, odnosno oko 18.300 kuna mjesečno. Možete se prijaviti najkasnije do 18.11. Aplicirajte.

Tempus Octo d.o.o. traži nove radne snage na pozicijama: čistač (m/ž), električar (m/ž), stolar/ monter prozora (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), monter vodovoda i grijanja (m/ž), CNC tokar/ strojar (m/ž), stolar/ tesar (m/ž), monter prozora i vrata (m/ž), instalater grijanja i klimatizacije, vode i plina, vodoinstalater (m/ž), zavarivač (m/ž). Posao se odvija Nizozemskoj ili Njemačkoj. Poslodavac nudi smještaj i stimulativna primanja te mogućnosti dodatne zarade kroz prekovremeni rad. Osigurana je visokokvalitetna zaštitna odjeća i alat. Potrebni su radnici s iskustvom. Prijavite se na željene poslove putem linka.

Flexsource Solutions zapošljava na poziciji Engineer - Grid Development & Interconnection (m/ž). Mjesto rada je Irska. Rok prijave je 25.11. Poslodavac nudi posebne pogodnosti plaće od 45.000 eura za kandidata s iskustvom od dvije do četiri godine, a za iskustvo više od četiri godine nudi se čak 55.000 eura godišnje. Poželjno je znanje o industriji i kontekstu novih koncepata i procesa, no najvažnija je mogućnost komuniciranja tehničkih koncepata publici koja ne razumije tehničke ideje. Pogledajte detalje posla i prijavite se.

AeroGround Flughafen München GmbH zapošljava na pozicijiBusiness Application Manager (m/ž) u München, Njemačka. Poslodavac nudi jedinstveno poslovno okruženje, korištenje kantine i restorana kompanije na kampusu, briga za djecu, ljetne i božićne zabave, radionice. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, profesionalno iskustvo kao IT menadžer, a poželjno je znanje kontrolinga računovodstva te komunikacijske vještine. Prijavite se najkasnije do 18.11. klikom na link.

HT Handwerkerteam UG u potrazi je za voditeljem (m/ž) tima na gradilištu s iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje te električarem (m/ž). Posao se odvija u Sttutgartu i okolici Sttutgarta u Njemačkoj. Smještaj i prijevoz osigurani su i plaćeni. Nudi se kvalitetna, redovita i iznadprosječna plaća po njemačkim standardima, izuzetno dobri radni uvjeti, mogućnost napredovanja, prijava u njemačkoj firmi i sva osiguranja kao mirovinsko, zdravstveno i ostala osiguranja u Njemačkoj. Prijavite se.

Ostale poslove potražite na posao.hr-u. Sretno u pronalaženju posla!

Utorak, 12.11.2019.