Prilika za rad u inozemstvu – poslodavci isplaćuju 13. i 14. plaću

Prilika za rad u inozemstvu – poslodavci isplaćuju 13. i 14. plaću

Hitno tražite posao? Provjerite ovu ponudu poslova u inozemstvu!

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 20.8. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: bravar/ zavarivač (m/ž), prodavačica (m/ž), parketar (m/ž), tesar (m/ž), polir/ građevinski poslovođa (m/ž), monter sanitarija/ vodoinstalater (m/ž), električar (m/ž) i ostalo. Mjesto rada je Njemačka. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte putem linka.

Medical University of Graz zapošljava na poziciji Ärztin / Arzt in Facharztausbildung (m/ž), odnosno liječnika specijalističke obuke (m/ž). Mjesto rada je Graz, Austrija. Poslodavac nudi plaću oko 3.500 eura i to 14 puta godišnje.Posao uključuje kliničku skrb za bolesnike, sudjelovanje u istraživačkim poslovima, znanstvenu djelatnost u području kirurgije. Uvjeti su završeni medicinski studij i dobro znanje njemačkog i engleskog jezika na razini C1, orijentiranost na tim i želja za učenjem. Rok prijave je 20.8. Prijavite se na linku.

Meindl traži novo radno osoblje u Njemačkoj: pomoćni radnik na montaži (m/ž), lakirer prahom (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), mehatroničar (m/ž), stručnjak za skladište i logistiku (m/ž), skladištar s licencom za viličara (m/ž), električar – korisnički tehničar (m/ž). Rok prijave je 29.8. Prijavite se ovdje.

Next step za potrebe klijenata u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj traže: kozmetičara (m/ž), masera (m/ž), kuhara za pripremu doručka (m/ž), barmena (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž). Za poslove je potrebno: relevantno radno iskustvo, dobro znanje engleskog ili njemačkog jezika te dobre komunikacijske vještine. Prijavite se ovdje.

Tehno Štefanović d.o.o. traži elektromontera (m/ž), samostalnog instalatera za vodovod, centralno i kanalizaciju (m/ž), vodoinstalatera (m/ž), zavarivača(m/ž), voditelja gradilišta (m/ž), bravara/ montera (m/ž) i penjača/ radnika na visini (m/ž). Prijavite se na željeni posao ovdje.

Tvrtka yoummday GmbH zapošljava na poziciji Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž) .Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stabilna primanja i iznadprosječna primanja. Očekivana je mjesečna plaća do 4.000 eura. Traže se komunikativnost i orijentiranost na korisnika te razumijevanje korisnika. Posao se radi od kuće, a rok prijave je 20.8. Aplicirajte.

RCP Vermietung d.o.o. zapošljava mesara (m/ž), stolara (m/ž), bravara (m/ž), električara (m/ž), zavarivača (m/ž), građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Austrija, a rok prijave 21.8. Poslodavac osigurava smještaj te isplatu 13. i 14. plaće. Provjerite detalje željenog posla i aplicirajte.

Johnson Controls zapošljava na poziciji Automation Support Team Leader (m/ž). Mjesto rada je Bratislava, Slovačka. Potrebno je: obrazovanje u računalnim znanostima, relevantno iskustvo u IT-u, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Rok prijave je 29.8. Aplicirajte.

Pro-Monting traži radno osoblje u Njemačkoj: instalater vode i grijanja (m/ž), bravar / zavarivač / monter (m/ž), zavarivač – TIG, Autogeni, WIG/MIG/MAG/REL (m/ž), monter ventilacijskih sustava (m/ž), cjevar (m/ž), električar / serviser (m/ž). Prijavite se najkasnije do 27.8. Aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 06.08.2020.