Prijavite se za posao pomoćnog kuhara u Njemačkoj ili radite na Adventu!

Prijavite se za posao pomoćnog kuhara u Njemačkoj ili radite na Adventu!

Provjerite ovotjednu ponudu poslova u turizmu i ugostiteljstvu i nađite posao za sebe u Hrvatskoj ili inozemstvu.

Amrest Adria d.o.o. podružnica je nezavisnog operatera restorana u središnjoj i istočnoj Europi. U potrazi su za voditeljem (m/ž) smjene u Zagrebu. Za poziciju je potrebna viša ili visoka stručna sprema, sposobnost u organizaciji i vođenju ljudi i iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi plaćeni trening u trajanju od mjesec dana, fleksibilno radno vrijeme i rasporede mjesec dana unaprijed, mogućnost napredovanja u međunarodnoj kompaniji, bonus i nagrade te plaću od 5.500 kuna. Ukoliko ste svojim radom uzor djelatnicima i znate kako ih motivirati, prijavite se najkasnije do 20.11.

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG tvrtka je za posredovanje pri zapošljavanju. Traži izvršitelja na poziciji kuhar (m/ž)/ pomoćni kuhar (m/ž) u Münsterlandu, Njemačka. Poslodavac omogućuje kvalitetan smještaj, početnu satnicu od 10 do 12.89 eura, odlične mogućnosti napredovanja i fleksibilno radno vrijeme. Znanja i kvalifikacije uključuju radno iskustvo ili završeno školovanje ugostiteljskog smjera i poznavanje njemačkog jezika. Prijavite se na ovaj posao najkasnije do 20.11. putem linka.

Sfinga-Stil d.o.o. zapošljava na pozicijama Receptionist (m/ž) i Steward (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 12.11. Provjerite detalje poslova i prijavite se ovdje.

Residence grupa traži pojačanje na pozicijama samostalni kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) i recepcionar u hotelu (m/ž). Residence ima lanac hotela, restorana, caffe baraova, spa-wellness oaza i fitness centara. Radi se u Zagrebu (Sesvete), Novom Zagrebu ili Dubravi. Nudi se mogućnost napredovanja, timski rad i stabilno poslovno okruženje. Potrebno je relevantno radno iskustvo. Pogledajte detalje poslova i prijavite se.

Agencija Tempus Octo d.o.o. za svog klijenta traži odgovorne osobe za rad na poziciji pomoćni kuhar (m/ž) u Mörfelden-Walldorfu, Njemačka. Plaća je od 1300 eura. Poslodavac osigurava smještaj i počinje se raditi odmah. Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo, spremnost na timski rad i učenje, brzina i organiziranost. Ukoliko se pronalazite u opisu, aplicirajte.

Demo Rebus d.o.o. traži djelatnika (m/ž) na pripremi i posluživanju hrane i pića na ugostiteljskim kućicama na Adventu. Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 14.11. Poslodavac nudi obrok, piće i kavu. Ljubaznost, eričnost, brzina, spretnost, volja za radnom i radne navike osobine su koje poslodavac traži. Posao se sastoji od pripreme i posluživanja jednostavnih jela s ugostiteljske kućice, naplate i održavanje čistoće. Prijavite se.

Caffe bar Accord traži konobara (m/ž) u Novom Zagrebu. Poželjno je iskustvo i potrebna dobra komunikacija s ljudima, no najvažnija je volja za rad. Prijaviti se možete do 8.11. Svi zainteresiratni, aplicirajte.

Metropolis Turist d.o.o. u potrazi je za izvršiteljima na pozicijama: sobarica/ pralja (m/ž), konobar/ šanker (m/ž), šef recepcije (m/ž) i pomoćni konobar (m/ž). Natječaji su aktivni do 30.11., a posao se obavlja u Zagrebu u Hotelu „I“. Pogledajte opise poslova i prijavite se na željeni posao ovdje.

Hotel Phoenix d.o.o. u Sesvetama zapošljava na pozicijama: pomoćni kuhar (m/ž), prvi kuhar u restoranu (m/ž), poslovođa restorana (m/ž) i konobar (m/ž). Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i potrebno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Doznajte više o detaljima poslova i prijavite se na željeni posao putem linka.

Aquapark Adamovec u potrazi je za kuharom (m/ž) i konobarem (m/ž) za rad u Adamovcu. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Potrebna je srednja stručna sprema, minimalno godina dana iskustva na sličnim poslovima, komunikativnost i odgovornost pri obavljanju posla. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Srijeda, 06.11.2019.