Prijavite se na ove poslove u inozemstvu – plaće su od 18.000 kuna

Prijavite se na ove poslove u inozemstvu – plaće su od 18.000 kuna

Okušajte se u radu u inozemstvu – ovaj tjedan za vas donosimo TOP 10 poslova iz Irske, Njemačke, Slovačke

HT Handwerkerteam UG zapošljava u okolici Sttutgarta i u Sttutgartu u Njemačkoj na pozicijama voditelj tima na gradilištu sa iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje (m/ž) te električar/ elektroinstalater (m/ž). Aplicirati možete najkasnije do 21.2. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz od smještaja na posao. Možete očekivati kvalitena, redovita i natprosječna primanja po njemačkim standardima te izuzetno dobre radne uvjete. Potrebni su znanje njemačkog ili engleskog jezika, pouzdanost, točnost, marljivost, samoinicijativnost, komunikativnost, temeljitost, fizička spremnost, fleksibilnost. Prijavite se.

Agencija House of Jobs zapošljava na sljedećim pozicijama za svoje klijente: vozač viličara (m/ž) u Ingolstadtu, radnik za prihvat i otpremu zrakoplova i rukovanje prtljagom (m/ž) u Zračnoj luci Frankfurt, dostavljač paketa (m/ž) u Münchenu, pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž) u Fuldi i Brettenu, vozač u voznom parku (m/ž) u Frankfurtu i zavarivač (m/ž) u Njemačkoj. Za neke je pozicije potrebno više izvršitelja. Prijave su otvorene do Doznajte koje uvjete očekujte poslodavac i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Johnson Controls u potrazi je za Senior IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž) i IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž). Mjesto rada je Bratislava, Slovačka. Potrebno je minimalno dvije do šest godina relevantnog radnog iskustva. Početna plaća je 1.500 eura. Aplicirajte.

Meindl traži nove radne snage u Njemačkoj na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) u Neu-Ulmu, Ilertissenu, Jettingenu, Ichenhausenu, lakirera (m/ž) u Neu-Ulmu, skladištara (m/ž) u Neu-Ulmu i CNC-operatera (m/ž) u Ulm-Dornstadtu. Prijave su otvorene do 30.1. Potrebno je osnovno poznavanje njemačkog jezika i EU dokumenti. Poslodavac nudi regres, božićnicu, smještaj uz nadoplatu, prijevoz i još puno toga. Potražite detalje poslova i prijavite se čim prije na posao za koji ste zainteresirani. Aplicirajte.

Schnell Gut & Günstig Renovierung GmbH u potrazi je za voditeljem gradilišta (m/ž) u  Münchenu, Njemačka. Prijaviti se možete najkasnije do 31.1. Poslodavac nudi obuku i obrazovanje u skladu s njemačkim normama za izvođenje unutarnjih radova, službeno vozilo i za privatne svrhe, a osigurava se i privremeni smještaj po potrebi. Potrebna znanje i kvalifikacije su građevinski inženjer/ka ili diplomirani inženjer/ka, solidno poznavanje njemačkog jezika, komunikativnost, matematičke sposobnosti, dobro služenje računalom. Prijavite se putem linka.

Pro-Monting traži: bravara/zavarivača/montera (m/ž), zavarivača – TIG, Autogeni, WIG/Mig/MAG/REL (m/ž), montera ventilacijskih sustava (m/ž), električara/ servisera (m/ž) i cjevara (m/ž). Rad se odvija u Njemačkoj, Francusoj, Nizozemskoj, Engleskoj i ostalim zemljama EU. Poželjno je znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Traže se osobe sa iskustvom. Zainteresirani mogu aplicirati putem linka.

Profesio d.o.o. za potrebe klijenta u Kuvajtu zapošljava profesora matematike (m/ž), profesora razredne nastave (m/ž) i profesora tjelesne i zdravstvene kulture (m/ž). Prijave su otvorene do 15.2. Poslodavac nudi rad u afirmiranoj privatnoj obrazovnoj ustanovi, osiguran smještaj, jednom godišnje plaćenu avionsku kartu te godišnji odmor na kraju školske godine. Aplicirajte.

Immunes zapošljava u Njemačkoj na poziciji monter protupožarnih instalacija (Sprinklermonter) (m/ž). Prijave su otvorene do 28.1. Posebne kvalifikacije nisu potrebne. Traži se timski rad, želja za radom i usavršavanjem, odgovornost, rad na terenu. Poslodavac nudi plaću do 18.000 kuna. Prijavite se na linku.

Flexsource Solutions traži Driver (m/ž) – C category. Mjesto rada je Dublin, Irska. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebna je važeća dozvola C kategorije, minimalno dvogodišnje iskustvo na sličnim poslovima, dobro znanje engleskog jezika, fleksibilnost. Prijavite se.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Frankfurtu u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Četvrtak, 16.01.2020.