Pridruži se F&B timu u luksuznom hotelu u Njemačkoj!

Pridruži se F&B timu u luksuznom hotelu u Njemačkoj!

Nürburgring Hotels & Ferienpark managed by Lindner traži pojačanje u svome hotelu!

Sanjaš o uspješnoj karijeri u hotelijerstvu i želiš upoznati druge zemlje i gradove?

Nürburgring Hotels & Ferienpark managed by Lindner nude ti rješenje!

Nürburgring je poznata internacionalna trkaća motorsport staza u njemačkoj pokrajini Rheinland-Pfalz, nedaleko od gradova Koblenz, Mainz i Trier, udaljena 1,5 do 2 sata vožnje od internacionalnih zračnih luka u Kölnu i Frankfurtu.

Lindner Hotels AG je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Düsseldorfu u Njemačkoj, koja upravlja s 34 hotela u sedam europskih zemalja, od toga s dva hotela i jednim odmaralištem s ukupno 1000 kreveta na Nürburgringu (više informacija o Lindner Hotels AG na https://www.lindner.de).

Nürburgring Congress Hotel managed by Lindner **** leži uz samu stazu i sa svojim luksuznim ambijentom poznata je poslovna i event lokacija s integriranim casinom i vlastitim heliodromom.

Nürburgring Motorsport Hotel managed by Lindner ***u Njemačkoj udobna je chill-out zona za ljubitelje motorsporta, sportske timove i ljubitelje prirodnih ljepota gorja Eifel.

Pet kilometara udaljeno od hotela nalazi se luksuzno odmaralište s 98 rustikalnih kuća za odmor skandinavskog dizajna – Nürburgring Ferienpark managed by Lindner. S mnogobrojnim mogućnostima za aktivan odmor, prostranim wellness i spa centrom, te neposrednom blizinom legendarnog Nürburgringa, Nürburgring Ferienpark odlično je mjesto za obiteljski odmor. To potvrđuje nagrada za najbolji ferienpark Njemačke  već  šestu godinu zaredom.

Kao dio našeg tima raspolažeš pristupom mnogim zanimljivim pogodnostima za zaposlenike. Neke od njih su:

  • financijska podrška u obliku jednokratne premije za selidbu u Njemačku
  • tečaj jezika i stručna školovanja
  • popusti i ekskluzivne cijene u različitim trgovinama i kod online ponuđača, povoljnija članarina u fitness centru, simbolične cijene noćenja u drugim hotelima lanca, besplatne ulazne karte za različite sportske i glazbene evente na Nürburgringu
  • podrška pri obavljanju administrativnih obveza i pronalaženju smještaja na tvom materinjem jeziku

Pregled trenutnih mogućnosti zaposlenja:

Mnogostrane mogućnosti u bogatoj gastronomskoj ponudi (četiri restorana i bar). Dodatne zadaće, pored kuhanja, određuju se prema različitim stupnjevima specijalizacije u kuhinji. Prilikom velikih evenata nudi se mogućnost sudjelovanja u catering proizvodnji.

Zadaće konobara uključuju: serviranje jela i/ili pića, preporuka i prezentacija istih, srdačan i stručan odnos s gostima i drugim članovima tima i samouvjereno pronalaženje rješenja u slučaju pritužbe gosta.

Za sve pozicije potrebno je iskustvo rada u struci i znanje njemackog jezika. Vodeće pozicije otvorene!

Više informacija o Nürburgring Hotels & Ferienpark managed by Lindner na: https://www.lindner.de/nuerburgring-congress-hotel/ankommen.html

Prijavi se putem poveznice https://lindner.avature.net/careers/SearchJobs/?3_37_3=582

Radujemo se tvom odazivu!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 10.03.2020.