Poslodavci iz inozemstva nude 13. i 14. plaću te primanja do 26.500 kuna!

Poslodavci iz inozemstva nude 13. i 14. plaću te primanja do 26.500 kuna!

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi u Norveškoj, Austriji, Njemačkoj, Irskoj, Švedskoj, Francuskoj ili Ujedinjenom Kraljevstvu? Prijavite se!

Adecco Norge, dio Adecco S.A. – svjetski poznate kompanije koja se bavi ljudskim resursima, ima 5 raspisanih natječaja za posao u Norveškoj. Zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Refrigeration Units Mechanic (m/f), Panel Beater (m/f), Light Vehicle Mechanic (m/f), Heavy Vehicle Mechanic (m/f) i Car Painter (m/f)Prijave se zaprimaju do 09.08., pa požurite i aplicirajte na vrijeme.

RCP Vermietung d.o.o. traži radnike u skladištu (m/ž) te građevinske radnike (m/ž) u Austriji. Poslodavac osigurava smještaj. Zidari, knauferi, soboslikari, armirači, betonari, keramičari i pomoćni radnici koji su sposobni samostalno, na vrijeme i stručno obavljati svoj posao mogu zaraditi i do 16.650 kuna, a uz to nudi se i 13. te 14. plaća. Natječaj je otvoren do 19.06. Zainteresirani ste? Prijavite se!

BHS, vodeći svjetski dobavljač postrojenja za valoviti karton traži elektroničara (m/ž) u području pogonske tehnike i industrijskog mehaničara - montera (m/ž) za montažu strojeva i postrojenja. Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi profesionalnu i visokokvalificiranu strukovnu izobrazbu prema njemačkim standardima, posjećivanje nastave na njemačkoj strukovnoj školi, intenzivan tečaj njemačkog u trajanju od 2 tjedna, regres za godišnji odmor i božićnicu te ostale socijalne naknade. Za više informacija kliknite na link. Požurite s prijavama, zato što je natječaj otvoren do 30.06.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž), servisnog tehničara (m/ž), radnika u proizvodnji (m/ž), radnika u skladištu (m/ž) te montera energetskih instalacija (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, pravo na božićnicu i regres. Prijavite se.

AA Euro Croatia d.o.o. je tvrtka koja je dio međunarodne grupacije te je specijalizirana za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Trenutno zapošljava u Irskoj, Švedskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu te u nekim drugim zemljama Europe. Neke od traženih pozicija su: cjevar (m/ž), zavarivač (m/ž), industrijski mehaničar (m/ž), radnik u drvnoj industriji (m/ž). Poslodavac nudi odlične pogodnosti! Nemojte oklijevati, prijavite se odmah!

ESA Energy Services GmbH je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u arhitekturi, građevini te upravljanju objektima u javnom i privatnom sektoru. Iz poduzeća traže savjesne i motivirane osobe za rad u Njemačkoj i to na sljedećim pozicijama: električar (m/ž), monter instalacija (m/ž), monter ventilacijskih sustava (m/ž), glavni instalater za grijanje, vodovod i ventilaciju (m/ž) te zavarivač TIG/WIG postupcima (m/ž). Poslodavac nudi pravednu i sigurnu plaću te rad na zanimljivim projektima. Za više detalja i prijavu kliknite ovdje.

Helena Vehovec s.p. zapošljava zdravstvene radnike u Njemačkoj i Austriji. Traže se doktori (m/ž), medicinski tehničari (m/ž) te fizioterapeuti (m/ž). Za prijavu kliknite na link. Ostale natječaje ovog poslodavca možete pronaći na poveznici.

My Fides j.d.o.o., poznata agencija za zapošljavanje za svog klijenta - slovensku građevinsku tvrtku koja se bavi vodovodnim i ventilacijskim te instalacijama grijanja i hlađenja na području Njemačke, Belgije, Austrije i Slovenije, zapošljava voditelja projekata - bravara / cjevara (m/ž) u Njemačkoj. U obzir dolaze i osobe koje nemaju EU državljanstvo. Nude se atraktivna primanja u iznosu do 26.500 kuna. Poslodavac osigurava plaćen smještaj i troškove prijevoza, plaćen godišnji odmor te slobodan produženi vikend svakih nekoliko tjedana. Zainteresirani ste? Prijavite se putem linka.

Oranjegroep services d.o.o., specijalizirana tvrtka koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine traži građevinskog poslovođu (m/ž), industrijskog skelara (m/ž), tesara (m/ž), armirača (m/ž), električara (m/ž) u Nizozemskoj. Nude se stimulativna primanja, a poslodavac pokriva troškove smještaja i prijevoza. Za detalje i prijavu kliknite ovdje.

Elektromonter d.o.o. zapošljava instalatera električnog ožičenja (m/ž) za rad u Sloveniji, ali i u ostatku EU. Novozaposlena osoba bit će zadužena za prilagodbu i popravak različitih vrsta električnih strojeva i motora, generatora, sklopki i upravljača, instrumenata, električnih dijelova dizala te sličnih uređaja, ali i za obavljanje drugih srodnih zadataka. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 10.06.2020.