Posao za minimalno 30.000 kuna? Prijavite se

Posao za minimalno 30.000 kuna? Prijavite se

Nudi se minimalno bruto plaća od 30.000 kuna. Prijavite se još danas!

Burgenländische Krankenanstalten Gesellschaft (KRAGES) traži specijalizante interne medicine (m/ž). Potrebno je više osoba za rad na različitim lokacijama u Austriji.

KRAGES je najveći pružatelj zdravstvenih usluga u Gradišću. Lokacije rada su Novi Grad (Güssing), Gornja Pulja (Oberpullendorf), Gornja Borta (Oberwart), Austrija.

Poslodavac nudi minimalno 30.000 kuna bruto plaće. Potrebne kvalifikacije su završen studij medicine, visoka razina spremnosti na učenje, dobre komunikacijske vještine i sposobnost rada u timu. Očekuje vas bliska radna atmosferam konkurentni sustav plaća i dobre mogućnosti za osposobljavanje i razvoj.

Rok prijave je 8.4. Aplicirajte ovdje. Provjerite slične poslove u ponudi i prijavite se za medicinskog tehničara/ medicinsku sestru u Novakima Bistranskim, medicinsku sestru/ tehničara za anesteziju u Njemačkoj ili General Manager-a (m/ž) u Zagrebu.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 10.03.2020.