Posao iz snova na otoku iz snova, evo koji su uvjeti i kako se prijaviti za godinu dana na Maldivima

Posao iz snova na otoku iz snova, evo koji su uvjeti i kako se prijaviti za godinu dana na Maldivima

Plaća za ovaj posao je oko 750 dolara, ali je osiguran besplatan smještaj na godinu dana u ultra-luksuznom odmorištu, koji inače košta oko 35 tisuća eura po noćenju.

Ako biste voljeli preseliti se u tropske krajeve i na godinu dana odmoriti mozak do civilizacije i žurbe, to je sada moguće, jer postoji način da jednu godinu živite na Maldivima, i to besplatno.

A u čemu je fora? Trebate samo voljeti knjige i malo se razumijeti u književnost, jer je u pitanju posao u knjižari. Bonus je prethodno iskustvo u prodavanju ili objavljivanju knjiga. Knjižara se nalazi u luksuznom odmorištu Soneva na otoku Kunfunadhoo u okviru Baa atola na Maldivima, piše City magazine.

Onaj tko se prijavi na oglas morat će manje-više sam voditi knjižaru, brinuti o zalihama knjiga i pružati preporuke svim gostima, a sam naziv pozicije iz oglasa je barefoot bookseller, odnosno bosonogi prodavač knjiga. Budući da Kunfunadhoo ima pravilo “bez cipela, bez novosti” -naime, to je izolirani otok posvećen bijegu od svakodnevnog stresa – bit ćete poznati kao “bosonogi prodavač knjiga”.

Plaća za ovaj posao je oko 750 dolara, ali je osiguran besplatan smještaj na godinu dana u ultra-luksuznom odmorištu, koji inače košta oko 35 tisuća eura po noćenju. Tu su i druge prednosti, jer je ovdje sve u znaku sporog ritma, bez loših vijesti i sve je posvećeno opuštanju, ali i mane, jer bi onaj koji se bavi ovim poslom mogao biti pomalo usamljen.

Međutim, sama lokacija usred UNESCO rezervata biosfere Baa Atol i okruženje vjerojatno bi umanjili tu usamljenost, a vjerujemo da smo vam već zagolicali maštu. Zainteresirani kandidati bi morali biti spremni započeti s radom u listopadu, a prijave su moguće preko ovog linka.

Preuzeto sa poslovni.hr

Ponedjeljak, 22.08.2022. / Poslovni.hr, poslovni.hr