Početna neto mjesečna plaća 20.000 kuna uz dodatke – provjerite ove poslove u inozemstvu

Početna neto mjesečna plaća 20.000 kuna uz dodatke – provjerite ove poslove u inozemstvu

Željeli biste ostvariti karijeru u inozemstvu? Provjerite ponudu poslova ovoga tjedna i pronađite novo radno okruženje – traže se radne snage u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Saudijskoj Arabiji

RCP Vermietung za potrebe klijenta traži radne snage u Austriji: autogeni rezač (m/ž), mesar (m/ž), stolar (m/ž), električar (m/ž), lakirer (m/ž) i limar za krovove (m/ž).  Prijave su otvorene do 20.12. Poželjno je iskustvo, spremnost na timski rad, samostalnost i odgovornost. Prijavite se putem linka.

HT traži majstora / voditelja gradilišta (m/ž) i električara / elektroinstalatera (m/ž) za rad u Njemačkoj. Poslodavac traži iskusne osobe za rad, a nudi se plaća po dogovoru. Aplicirajte.

Eltek zapošljava na poziciji električar (m/ž). Poslodavac traži iskusne osobe za obavljanje elektroinstalacijskih radova, polaganje i povezivanje kabela, sposobnost čitanja planova. Nude se odlične satnice, udoban smještaj, mogućnost napredovanja i sigurno radno mjesto. Lokacije rada su Njemačka, Finska, Norveška, Kanada ili Španjolska. Aplicirajte.

Adecco Norge AS za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama Car Mechanic – light vehicles (m/ž), Panel beater (m/ž), Truck and semi – trailer mechanic (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a rok prijave je 14.12. Traži se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo. Prijavite se.

Go Global Consulting zapošljava medicinske sestre (m/ž). Mjesto rada je Saudijska Arabija, a prijave su otvorene do 15.12. Poslodavac nudi mjesečnu neto početnu plaću do 20.000 kuna uz 150% doplata za prekovremeni rad. Također osigurava smještaj, prijevoz i zdravstveno osiguranje. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, važeća registracija, minimalno dvogodišnje iskustvo rada te znanje engleskog jezika na srednjoj razini komunikacije. Prijavite se ovdje.

Consolvo Services traži novo radno osoblje u Norveškoj: poslovođa na projektu / Foreman (m/ž), asfalter (m/ž), tesar (m/ž), građevinski radnik (m/ž), AKZ operater – pjeskar / špricer (m/ž), voditelj gradilišta / projekta (m/ž), varioc (m/ž), krovopokrivač (m/ž), brodomonter (m/ž), armirač (m/ž). Prijave su otvorene do 22.12. Prijavite se putem linka.

E&A za potrebe klijenta zapošljava primatelja narudžbi (m/ž), pakera (m/ž), radnika proizvodne linije (m/ž), skladištara (m/ž). Lokacija rada je Nizozemska, a rok prijave 29.12. Očekuje se odgovarajuće radno iskustvo, znanje engleskog jezika, spremnost na trajnu suradnju te odgovornost i fleksibilnost. Prijavite se ovdje.

Helena Vehovec za potrebe klijenta zapošljava radnika za proizvodnju (m/ž) u Sloveniji. Provjerite detalje i prijavite se putem linka.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 30.12. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

Narajan d.o.o. traži voditelja smjene / operatora stroja i uređaja (m/ž) i podešavača stroja (m/ž). Lokacije rada su u Sloveniji. Prijave su otvorene do 12.12. Potrebno je obrazovanje električnog, mehaničkog ili drugog odgovarajućeg smjera, godina dana radnog iskustva, vozačka dozvola kategorije B, osposobljavanje iz zaštite na radu i zaštite od požara. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 03.12.2020.