Nude se primanja do 25.000 kuna! Prijavite se još danas

Nude se primanja do 25.000 kuna! Prijavite se još danas

Brojni poslodavci nude smještaj i stimulativna primanja! Provjerite ovu raznovrsnu ponudu poslova u Nizozemskoj, Njemačkoj, Slovačkoj, Kuvajtu, itd.

Apm medical traže liječnika – anesteziologa (m/ž), liječnika – internista (m/ž), liječnika – ginekologa (m/ž), liječnika – kirurga (m/ž), liječnika – specijalizanta (m/ž), Krankenschwester (m/ž) i njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Provjerite uvjete i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Trust Project Services d.o.o. zapošljavaju cjevara – izometričara (m/ž), električara (m/ž), bravara (m/ž) i zavarivača (m/ž). Lokacije rada: Nizozemska, Njemačka i Belgija. Rok prijave je 18.4. Radno iskustvo je obavezno. Provjerite detalje i prijavite se.

Projekt 22-16 d.o.o. zapošljava montera klimatizacijskih i ventilacijskih sistema (m/ž). Mjesto rada je München, Njemačka. Rok prijave je 17.4. Potrebno radno iskustvo je manje od jedne godine. Traže se osnove poznavanja rada s ručnim alatom te poznavanje njemačkog jezika na razini sporazumijevanja. Aplicirajte.

MKV-Mont d.o.o. traži novo pojačanje na pozicijama: voditelj gradilišta/ predradnik u montaži metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž) u Belgiji, Njemačkoj i Francuskoj te industrijski mehaničar (m/ž), industrijski mehatroničar (m/ž), industrijski električar (m/ž) za Njemačku. Poslodavac nudi dobra i redovna primanja, do 25.000 kuna. Potrebno je znanje njemačkog ili engleskog jezika. Aplicirajte.

AA Euro Croatia za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: Mechanical Project Engineer (m/ž) u Kildareu, Irska, monter PVC stolarije (m/ž) u Corku i Dublinu, BIM Coordinator (m/ž) u Švedskoj, Planner (m/ž) u Lulea, Švedska. Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Oranje Groep traži vodoinstalatera (m/ž), brodomontera (m/ž), električara (m/ž), cjevara (m/ž), armirača (m/ž) u Nizozemskoj i radnika niskogradnje (m/ž) u Antwerpenu, Belgija. Poslodavac nudi atraktivna primanja, besplatni smještaj, zdravstveno osiguranje. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se na željeni posao putem linka.

Profesio za potrebe klijenta zapošljava u Kuvajtu: profesor matematike (m/ž), profesor razredne nastave (m/ž) i profesor tjelesne i zdravstvene kulture (m/ž). Potrebno je iskustvo rada od minimalno dvije godine, poznavanje engleskog jezika, a poželjno je iskustvo rada u inozemstvu. Rok prijave je 15.4. Aplicirajte.

ms personal zapošljava medicinsku sestru ili tehničara za rad u operacijskoj sali, medicinsku sestru ili tehničara za anesteziju, medicinsku sestru ili tehničara za intenzivnu njegu, njegovatelja (m/ž), medicinsku sestru ili tehničara. Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi plaćeno zdravstveno i mirovinsko osiguranje, božićnicu, regres i dodatne bonuse te dodatke za rad noću, vikendom i blagdanom. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

MM Weld zapošljava na pozicijama: operator u autoindustriji (m/ž) i skladištar (m/ž). Lokacija rada je Vrable, Slovačka. Poslodavac nudi stimulativna primanja do 14.000 kuna. Nije potrebno poznavanje jezika ni radno iskustvo. Prijavite se na željeno zanimanje putem linka.

E&A za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: vrtlarica za orhideje (m/ž), primatelj narudžbi (m/ž), paker (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž) i klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž). Lokacije rada su u Nizozemskoj. Rok prijave je 20.4. Aplicirajte.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 31.03.2020.