Novi inozemni poslovi u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Slovačkoj čekaju na vas - aplicirajte

Novi inozemni poslovi u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Slovačkoj čekaju na vas - aplicirajte

Pronađite posao za sebe u inozemstvu – radite i zarađujte u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj ili Slovačkoj

Gleneagle Group zapošljava na pozicijama spa terapeut (m/ž), kuhar (m/ž) i asistent na odjelu hrane i pića (m/ž). Mjesto rada je Irska, a prijave su otvorene do 25.3. Potrebne su barem dvije godine radnog iskustva, praktično iskustvo te otvorena osobnost i izvrsne komunikacijske vještine. Prijavite se ovdje.

Direkt marketing Andrej Ljubec s.p. traži pojačanje na pozicijama: vodovodar – monter (m/ž), diplomirana medicinska sestra / diplomirani znanstvenik (m/ž), vodovodar (m/ž), monter – vodja (m/ž), električar (m/ž), zidar – tesar (m/ž). Lokacije rada su Austrija, Njemačka i Švicarska. Rok za prijavu je 12.4. Prijavite se.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 14.2. Uvjet je srednja stručna sprema smjerova ili kvalifikacije za pojedina zanimanja. Poslodavac omogućuje radnu odjeću i obuću. Prijavite se.

Atena traži sales/ customer service djelatnika s poznavanje njemačkog jezika (m/ž) agenta za zapošljavanje / recrutiera (m/ž) u Slovačkoj te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj i Velikoj Britaniji. Poslodavac osigurava smještaj i režije, a nudi se stalni radni odnos i stimulativna plaća. Prijavite se.

Apm traži montera (m/ž), predradnika (m/ž), radnika u riječnoj luci (m/ž). Lokacija rada je Njemačka. Prijaviti se možete do 8.4. Od kandidata se očekuju spretnost u obavljanju ovakvih ili sličnih poslova, spremnost na rad u dvije smjene. Poslodavac nudi zaposlenje u njemačkom poduzeću, osiguran smještaj i rad u okruženju gdje nije potrebno znanje njemačkog ili engleskog jezika. Prijavite se.

Kadra Jobs za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: dipl.ing.elekrotehnike (m/ž), električara/ elektromontera / energetičara (m/ž), zavarivača MIG/ MAG/ TIG / metalski radnik (m/ž), radnika na pakiranju prehrambenih proizvoda (m/ž) i montera / instalatera grijanja i vodoinstalatera (m/ž). Lokacije rada su diljem Nizozemske i Njemačke. Potrebno je državljanstvo EU, odgovarajuća stručna sprema te odgovarajuće radno iskustvo. Prijavite se najkasnije do 18.4.

Garage Babylon traži mehaničara (m/ž) u Roterdamu, Nizozemska. Prijaviti se možete do 1.4. Poslodavac nudi mjesto za spavanje i tri obroka dnevno. Potrebno je minimalno iskustvo 15 godina, poznavanje svih vozila i dijagnostika. Prijavite se ovdje.

Iuvare Connect zapošljava medicinsku sestru ili tehničara te pomoćnog radnika u njezi (m/ž) za rad u Njemačkoj. Rok prijave je 1.4. Nudi se plaća do 3.000 eura uz doplatke. Ukoliko osoba ne zna njemački, ima priliku naučiti jezik u jezičnoj školi. Aplicirajte.

Schoenergie GmbH zapošljava na pozicijama voditelj gradnje (m/ž) za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana, viši monter (m/ž), za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana, električar (m/ž) za fotonaponska postrojenja na području industrije i elektrana u Njemačkoj. Potrebno je završeno obrazovanje, poželjno je iskustvo rada i otvorenost za stjecanje novih znanja i želja za daljnjim razvijanjem. Rok prijave je 11.4. Aplicirajte.

Eusi zapošljava montera (m/ž) za inozemni rad na temelju potreba poslodavca. Prijaviti se možete do 12.4. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog obrazovanja, a radno iskustvo je poželjno. Poželjno je i znanje engleskog i njemačkog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Od kandidata se očekuju pouzdanost, nezavisnost, točnost, samoinicijativa, komunikativnost i posjedovanje europske putovnice. Prijavite se na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 19.03.2021.