POSAO IZ SNOVA

Musku se više ne odgovara na provokacije: Tesla zapošljava na vrlo neobičnu poziciju

Musku se više ne odgovara na provokacije: Tesla zapošljava na vrlo neobičnu poziciju

Poznat proizvođač automobila nedavno je objavio otvoreno radno mjesto za prilično neobičnu poziciju. Što god se tamo događa, jedna stvar je sigurna: Elonu Musku se više ne odgovara na provokacijske tvitove.

Elon Musk je poznat kao jako razgovorljiv milijunaš koji se ne suspreza od trolanja i često korištenja Twittera. Kao takav je, očekivano, dosta česta meta nezadovoljnih kupaca Teslinih automobila, kao i brojnih trolova koji ga svakodnevno nastoje isprovocirati. Uz navodno prošlogodišnje gašenje Teslinog sektora za odnose s javnošću, kompanija traži nove načine kako 'zaštititi' svojeg karizmatičnog šefa.

Odgovor je, sudeći prema oglasu za posao objavljenom na Teslinoj stranici - 'energy customer support specialist' ili, sudeći prema opisu posla - osoba koja će umjesto Muska odgovarati hrpi trolova, prenosi Daily Mail.

Tesla Energy Support Specialisti rješavat će različite potrošačke probleme te u isto vrijeme pružati premijsku korisničku podršku' piše u oglasu. 'Uloga specijalista bit će rješavanje, odnosno odgovaranje na prigovore kroz odgovarajuće kanale te odgovaranje na eskalirane situacije na društvenim mrežama usmjerene direktoru - koristeći kritičko razmišljanje'.

Kvalifikacije i zahtjevi uključuju iskustvo rada u centru za pozive, mogućnost razmišljanja izvan kutije i stav timskog igrača. Iznos plaće, doduše, nije objavljen.

Pričljiv direktor

Musk je, podsjetimo, vrlo aktivan na Twitteru, dok je sama Tesla naširoko poznata kao kompanija sa jako lošom tehničkom podrškom, što rezultira prigovorima na tehničke kvarove usmjerene direktno prema njemu. S obzirom da je kompanija navodno prošle godine ugasila odjel za odnose s javnoću, izvjesno je da traže nekoga tko će 'ublažiti' takve napade na Muska...

Ostatak vijesti pronađite na linku.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 21.01.2021. / tportal.hr