Mjesečna zarada 36.200 kuna neto – provjerite ponudu poslova

Mjesečna zarada 36.200 kuna neto – provjerite ponudu poslova

U potrazi ste za stalnim i stabilnim zaposlenjem? Saznajte kakve uvjete imaju poslodavci u Sloveniji, Njemačkoj ili, pak, Norveškoj. Nude se mjesečna primanja od 36.200 kuna neto – prijavite se

Narajan d.o.o. zapošljava voditelja smjene (m/ž) te podešivača stroja (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2021., a rad se odvija u Sloveniji. Poslodavac nudi stalno zaposlenje te konkurentno mjesečno plaćanje. Očekuje se tehničko obrazovanje, profesionalizam, preciznost, pouzdanost, inicijativa. Poželjno je radno iskustvo na sličnom radnom mjestu. Aplicirajte ovdje.

Kvik traži samostalnog električara (m/ž) za rad u Njemačkoj. Prijaviti se možete do 26.12. Poslodavac nudi prijevoz na posao, smještaj, uredne radne uvjete, stalnu i dobru plaću te zaposlenje na neodređeno. Od kandidata se očekuju znanje njemačkog jezika, radno iskustvo od tri godine te srednja škola elektro struke. Prijavite se putem linka.

Vispero traži pomoćnog radnika (m/ž) u Njemačkoj. Prijave su otvorene do 28.12. Uvjeti za rad su spremnost za rad i učenje, kolegijalnost i snažan timski duh, završena srednja škola. Znanje njemačkog jezika nije presudno. Poslodavac nudi početnu bruto plaću od 2.100 eura uz zakonske dodatke, obuku za osposobljavanje za radno mjesto, pronalaženje početnog smještaja te mogućnost daljnjeg napredovanja. Prijavite se.

EMBL zapošljava na poziciji Systems Engineer (m/ž). Mjesto rada je Heidelberg u Njemačkoj, a prijaviti se možete do 17.1.2021. Uvjeti su diploma iz računarnih djelatnosti, radno iskustvo s Cloud-om, poznavanje Linux-a, odlične komunikacijske vještine te sposobnost rada u timu i individualno. Prednost donosi znanje njemačkog jezika. Poslodavac osigurava mjesečna neto primanja oko 36.200 kuna. Prijavite se putem linka.

ELIN Motoren zapošljava na pozicijama Senior Design Engineer Synchronous Generators (m/ž) te Electrical Design Engineer (m/ž). Mjesto rada je Preding / Weiz u Austriji, a rok prijave 4.1. Poslodavac nudi stimulativna godišnja primanja do 560.000 kuna, kompetitvnu radnu okolinu, raznovrsne zadatke koji omogućuju osobni i profesionalni razvoj. Aplicirajte.

RCP Vermietung d.o.o. zapošljava u Austriji na pozicijama: autogeni rezač (m/ž), mesar (m/ž), stolar (m/ž), limar za krovove (m/ž), električar (m/ž), lakirer (m/ž). Prijave se zaprimaju najkasnije do 20.1.2021. Poslodavac omogućuje smještaj i prijavu te 13. i 14. plaću. Od kandidata se očekuju srednjoškolsko obrazovanje ili potrebna kvalifikacija, samostalnost u poslu i EU državljanstvo. Provjerite ostale uvjete i aplicirajte putem linka.

MKV-Mont d.o.o. traži bravara (m/ž) u Belgiji i Njemačkoj. Prijave su otvorene do 9.1.2021. Od kandidata se očekuje znanje u struci, čitanje nacrta, završena srednja škola, samostalnost u radu, najmanje tri godine iskustva i znanje jednog stranog jezika. Poslodavac nudi vrlo dobra i redovita primanja, regres i božićnicu te stimulacije za dobar rad. Prijavite se putem linka.

Consolvo zapošljava AKZ operatera – pjeskara / špricera (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), poslovođu na projektu (m/ž), varioca (m/ž), voditelja gradilišta / projekta (m/ž), krovolimara (m/ž), asfaltera (m/ž), krovopokrivača (m/ž), brodomontera (m/ž), tesara (m/ž), armirača (m/ž). Lokacija rada je Norveška, a prijave su otvorene do 14.1.2021. Prijavite se ovdje.

Adecco Norge AS za potrebe klijentazapošljava na pozicijama Car Mechanic – light vehicles (m/ž), Panel beater (m/ž), Truck and semi – trailer mechanic (m/ž). Rad se odvija u Norveškoj, a rok prijave je 14.1.2021. Traži se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 23.12.2020.