Ministrica vanjskih poslova BiH: Svi mi jako dobro živimo, građani su razmaženi

Foto: Hyat TV

Ministrica vanjskih poslova BiH: Svi mi jako dobro živimo, građani su razmaženi

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković komentirala je, između ostalog, materijalno stanje građana Bosne i Hercegovine. Rekla je da se jako dobro živi i da su građani razmaženi.

Turković je gostovala u programu televizije Hayat gdje je komentirala aktualnu političku situaciju u BiH, a pred kraj intervjua analizirala je i ekonomsku situaciju u zemlji i njen utjecaj na život građana.

"Situacija svakim danom postaje sve bolja, znate... Ništa se ne dobiva bez napora i rada. Postojale su i druge zemlje, znate, europske zemlje, moćne zemlje koje su prošle kroz to, kroz sukobe i negiranja, kroz puno povijesnih upitnika. Ne znam zašto bismo mi bili pošteđeni i imali nekakav idiličan život. Trebamo se dokazati, izboriti se", rekla je bosanskohercegovačka ministrica, prenosi Klix.ba.

"Nitko nema pravo biti umoran tko ima toplinu, svjetlo i nešto da pojede. Mislim da smo mi razmaženi"

Na komentar novinarke da su ljudi možda umorni od borbe, Turković odgovara da "nitko nema pravo biti umoran, ako ima nešto da pojede".

"Nitko ne treba biti umoran od toga. Nitko. Svi mi imamo jako dobar život. Onaj tko ima toplinu u domu, svjetlo, tko ima nešto da pojede, ne može biti umoran. Mislim da smo mi razmaženi", ocijenila je ministrica.

Dodala je da nju u Sjedinjenim Američkim Državama, kao vrhuncu razvoja demokracije i ljudskih prava, iznenadi kada vidi "šatore oko State Departmenta u Washingtonu, u koje su smješteni beskućnici".

"Vi ovdje oko Predsjedništva BiH i Vijeća ministara BiH i parlamenata nemate šatore s beskućnicima", konstatirala je.

Na kraju je ipak priznala da, kako kaže, tu i tamo i u BiH ima teških slučajeva.

"Mi imamo teških slučajeva, tu i tamo, ne treba zatvarati oči pred tim. Ali većina našeg naroda može sastaviti kraj s krajem. Ali kad se govori o većini naroda, mi imamo solidan život”, zaključila je Turković.

Izvor: index.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 21.01.2022. / www.index.hr