Karijera u inozemstvu? Prijavite se na poslove u Emiratima, Nizozemskoj, Njemačkoj, Švedskoj…

Karijera u inozemstvu? Prijavite se na poslove u Emiratima, Nizozemskoj, Njemačkoj, Švedskoj…

Sanjate o karijeri u inozemstvu? Zapošljavaju poslodavci iz luksuznih Emirata, Nizozemske, Irske i Njemačke! Odaberite svoju destinaciju i započnite inozemnu karijeru

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: Mechanical Project Engineer (m/ž) u Kildareu, Irska, monter PVC stolarije (m/ž) u Corku i Dublinu, BIM Coordinator (m/ž) u Švedskoj, Planner (m/ž) u Lulea, Švedska. Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Helena Vehovec s.p. zapošljava na poziciji Hospitality Staff (m/ž). Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Otvoreno je 12 pozicija, kao što su Assistant Restaurant Manager (m/ž), Captain / Supervisor / Head Waiter (m/ž), Food / Drink Runners (m/ž) i slično. Pogledajte ostale poslove i aplicirajte.

Apm zapošljava na poziciji žbuker (m/ž) u Frankfurtu, Njemačka. Potrebno je iskustvo u poslovima žbukanja. Poslodavac nudi zaposlenje u njemačkom poduzeću, mirovinsko i zdravstveno osiguranje u Njemačkoj i smještaj. Prijavite se ovdje.

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar/ istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

SGG zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) i keramičara (m/ž). Lokacija rada je München, Njemačka. Poslodavac nudi pomoć u savladavanju birokratskih prepreka i pronalasku stana za cijelu obitelj i povoljne uvjete za rad. Prijavite se putem linka.

Pro-Monting traži: bravara/zavarivača/montera (m/ž), zavarivača – TIG, Autogeni, WIG/Mig/MAG/REL (m/ž), montera ventilacijskih sustava (m/ž), električara/ servisera (m/ž) i cjevara (m/ž). Rad se odvija u Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Engleskoj i ostalim zemljama EU. Poželjno je znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Traže se osobe sa iskustvom. Prijave su otvorene do 30.4. Zainteresirani mogu aplicirati putem linka.

House of Jobs zapošljava za potrebe klijenta u Njemačkoj: zavarivač (m/ž), radnik za prihvati i otpremu zrakoplova te rukovanje prtljagom (m/ž), dostavljač paketa (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž). Potrebno je aktivno znanje njemačkog jezika, odgovornost i fizička izdržljivost. Prijavite se najkasnije do 7.5. putem linka.

E&A za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: vrtlarica za orhideje (m/ž), primatelj narudžbi (m/ž), paker (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), skladištar (m/ž) i klasifikator/ kontrolor kvalitete (m/ž). Lokacije rada su u Nizozemskoj. Rok prijave je 20.4. Aplicirajte.

Eastmen zapošljava u Nizozemskoj na pozicijama: CNC tokar (m/ž), CNC miller (m/ž), CNC programer (m/ž), kemijski laboratorijski tehničar/ analist (m/ž) i zavarivač (m/ž). Poslodavac nudi posao s prijavljenim punim radnim vremenom u Nizozemskoj, tjednu isplatu, nizozemsko zdravstveno osiguranje, pomoć koordinatora, besplatan smještaj i još mnogo toga. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se putem linka.

König GmbH & Co ima više otvorenih radnih pozicija u Njemačkoj: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), pomoćni kovinar (m/ž), varilac (m/ž), monter grijanja i vode (m/ž), pomoćni električar (m/ž), monter dizala (m/ž), cjevar (m/ž), bravar (m/ž), monter klima (m/ž), monter ventilacije (m/ž) i automehaničar (m/ž). König GmbH & Co KG je privatno njemačko poduzeće, koje se bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj. Nude redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, odličnu plaću i dodatke, povoljne i organizirane sobe, potporu iz Slovenije na hrvatskom jeziku i plaću po njemačkom kolektivnom ugovoru. Prijave su otvorene do 30.4. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 15.04.2020.