Fenomenalna prilika: Nudi se neto plaća od oko 38.000 kuna, ali morate znati engleski!

Fenomenalna prilika: Nudi se neto plaća od oko 38.000 kuna, ali morate znati engleski!

Europska međuvladina organizacija  za korištenje meteoroloških satelita - EUMETSAT je operativna i znanstvena ustanova čiji je zadatak da u ime 30 država članica nadgleda vremenske i klimatske promjene na Zemlji. Ovo poduzeće koristi flotu od čak 10 satelita koji kruže oko planeta.

Iz EUMETSAT-atraže osobnog pomoćnika generalnog direktora (m/ž) u Darmstadtu u Njemačkoj.

Novozaposlena osoba bit će zadužena za pomoć generalom direktoru, dogovaranje sastanaka, pripremu govora, prezentacija, izvještaja, planova.

Za ovu poziciju nudi se neto plaća u iznosu od oko 38.000 kuna. Osigurano je stalno zaposlenje i početni ugovor u trajanju od četiri godine.

Kandidat mora imati iskustvo rada u međunarodnom okruženju, biti organiziran, analitičan, komunikativan te sposoban za kvalitetno obavljanje radnih zadataka čak i u stresnim situacijama. Traži se odlično znanje engleskog jezika, a prednost imaju osobe koje znaju njemački i francuski. Osim toga, potrebno je dobro snalaženje u programima kao što su MS Word, MS Excel, MS PowerPoint i Outlook. 

Na natječaje EUMETSAT-a mogu se prijaviti samo stanovnici država članica, među kojima je uz Austriju, Belgiju, Bugarsku, Češku, Dansku, Estoniju, Finsku, Francusku, Njemačku, Grčku, Mađarsku, Island, Irsku, Italiju, Latviju, Litvu, Luksemburg, Nizozemsku, Norvešku, Poljsku, Portugal, Rumunjsku, Slovačku, Sloveniju, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku, Tursku, Ujedinjeno Kraljevstvo i Hrvatska.

Rok prijave na natječaj je 23.07. Prijaviti se možete ovdje.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr. 

Sretno u pronalaženju posla!

 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 25.06.2020.