Falkensteiner otvorio hotel s 5 zvjezdica vrijedan 3 milijuna eura

Foto: Falkensteiner

Falkensteiner otvorio hotel s 5 zvjezdica vrijedan 3 milijuna eura

Uz 7Summit Slow Food kuhinju, jedinstveni hotelski koncept je zaokružen

Novi Falkensteiner hotel Kronplatz s pet zvjezdica i ponudom Adults only smješten je u srcu čarobnih Dolomita, čime se južnotirolska hotelska grupa vraća korijenima. Ovdje se gostima, uz geslo “Od prijatelja planina – planinskim prijateljima” nudi jedinstveno osmišljena ponuda koja kombinira najbolji doživljaj planine, savršena sportska iskustva i vrhunske kulinarske užitke tijekom cijele godine.

Arhitektonski izvanredan projekt potpisuje zvjezdani arhitekt Matteo Thun. Kroz inspiraciju četiri godišnja doba stvorena su četiri građevinska bloka u kojima se nalazi 97 soba i apartmana punih svjetla u alpskom modernom dizajnu.

Hotel Falkensteiner Kronplatz nudi širok spektar aktivnosti tijekom cijele godine. Bilo da se radi o skijaškim avanturama zimi ili paraglajdingu ljeti, predani experience concierge organizirat će prema željama gosta individualne aktivnosti uz mnoštvo insajderskih savjeta o najvećoj regiji Južnog Tirola.

Zajednička nit cjelogodišnjeg odmora ogleda se i u ponudi Acquapura Mountain SPA. Ovdje se snaga četiri planinska elementa Dolomita – stijena, izvorske vode, planinskog sunca i planinskog zraka – koristi za punjenje baterija kroz individualno prilagođene spa tretmane. Iz toplog rooftop bazena možete uživati u bajkovitom pogledu na Kronplatz, a u finskoj sauni na otvorenom okruženi ste moćnim južnotirolskim planinama.

Uz 7Summit Slow Food kuhinju, jedinstveni hotelski koncept je zaokružen. Kulinarski fokus je na inovativnoj kuhinji Južnog Tirola u kombinaciji s vrhunskim okusima zemalja s najvišim planinama na svijetu.


Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala poslovni.hr


Falkensteiner Hotel & Residences trenutno zapošljava i traži:

Sve aktivne oglase za posao u Falkensteiner Hotel & Residences pogledajte na linku ovdje.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 17.12.2020. / www.poslovni.hr