Osobno brendiranje u digitalno doba

Osobno brendiranje u digitalno doba

Osjećate da vas u poslovnom svijetu zaobilaze prilike? Kao da vam iz ruku stalno izmiču unaprjeđenja i povišice? Ili jednostavno niste zadovoljni svojom karijerom i već dugo želite napraviti iskorak?

Umjesto da ulažete vrijeme u poliranje životopisa koji će završiti u nečijem košu, uložite ga u svoje osobno brendiranje. Danas živimo u svijetu u kojem kompetitivnu prednost na tržištu više ne čine samo obrazovanje, iskustvo i vještine već i vaša osobnost, reputacija te vrijednosti prema kojima poslujete.

Zašto trebate osobni brend?

Htjeli to priznati sebi ili ne, i vi se kao i proizvodi, nalazite na tržištu, u supermarketu poslovnog svijeta, a ako želite prijeći na sljedeću policu, trebate uložiti u svoju promociju, pozicionirati svoje kvalitete i postaviti cijenu koju zaslužujete. Tek tada ćete moći dobiti bolje prilike za razvoj svoje karijere, a suprotnome ćete, kao i osnovne namirnice u supermarketu, biti jeftine, lako zamjenjive i svima na dnu popisa, a znate da zaslužujete daleko više od toga.

Što dobivate s osobnim brendom?

Snažan osobni brend omogućava vam da se istaknete na zasićenom tržištu rada i poslovanja tako što ćete komunicirati svoju viziju, vještine i osobnost na način da su strateški usklađene s vašim ciljevima u području karijere. Tada postajete više od “još jednog životopisa na stolu” u očima poslodavaca i postajete “talent kojim se teži upravljati i razvijati” na najbolji način. Što više dajete osobni pečat svemu što radite, poslodavci koji odgovaraju vašim vrijednostima će biti za vas zainteresiraniji kao i kolege, suradnici, partneri i potencijalni klijenti. Interes se pretvara u utjecaj, utjecaj na moć, a moć na bolje prilike u poslovnom svijetu.

Kako će vam ova edukacija pomoći da izgradite osobni brend?

Nakon ove edukacije imat ćete u svojim rukama odmah primjenjive alate i tehnike:
– kako se pozicionirati kao stručnjak u svom području
– kako postići veću vidljivost i reputaciju u poslovnom svijetu
– kako izgraditi svoj osobni brend putem digitalnih kanala
– kako dobivati bolje prilike za posao, zaradu i osobni rast
– kako se povezivati s uspješnim ljudima i graditi mrežu poznanstava
– kako koristiti LinkedIn za upravljanje karijerom i stvaranje boljih prilika

Zašto vam ja govorim o ovoj temi?

Utipkajte u Google moje ime i prezime prije tri godine. Pronaći ćete jedva dva rezultata. Zašto? Jer nisam shvaćala vrijednost osobnog brenda, a samim time ni poslodavci nisu shvaćali moju vrijednost kao zaposlenika. Onda sam odlučila izaći iz sjene i početi raditi na svom osobnom brendu. U samo godinu dana sam napravila potpuni zaokret, pokrenula vlastitu tvrtku, izdala knjigu, ostvarila preko 80 suradnji, organizirala preko 20 uspješnih događanja i konferenciju s 500 sudionika. (Ne vjerujete? Provjerite na Googleu)

Kako?

Sve svoje alate i iskustva u potpunosti dijelim s vama 5. listopada u Double Tree by Hilton Hotelu u Zagrebu.

Broj mjesta je ograničen. Radi se u malim grupama kako bih mogla posvetiti pozornost svakom sudioniku, da nakon edukacije svaki sudionik odmah može krenuti s primjenom stečenih znanja.

Cijena sudjelovanja:

privatne osobe – 800 kn

pravne osobe / poslovni subjekti – 1000 kn

Prijavite se putem maila:  [email protected]


Više o predavačici saznajte putem linka: http://www.shhhefica.com/

Ponedjeljak, 16.09.2019.