Dobio otkaz u Münchenu pa planira pokrenuti vlastiti biznis u Vukovaru

FOTO: Ilustrativnog karaktera

Dobio otkaz u Münchenu pa planira pokrenuti vlastiti biznis u Vukovaru

Vukovarac Robert Tokić jedan je od mnogih koji je prije više godina odlučio bolji život i sve drugo što ide s tim pronaći u Njemačkoj.

Tokić živi u Münchenu gdje radi u automobilskoj industriji, a u međuvremenu je radio na sebi pa je stekao i druge diplome. Uzeo je čak i njemačko državljanstvo jer se nadao da će mu to pomoći u ostvarenju nekih ciljeva. No, to se ipak nije dogodilo pa je uslijed pandemije koronavirusa Tokić završio na burzi rada u Njemačkoj, piše Večernji list.

Uskoro planira u Vukovaru pokrenuti svoj privatni posao. Već je osnovao tvrtku pod nazivom „Therapiesport" koju sada oprema, a trebala bi započeti s radom do kraja ove godine. Bavit će se wellnessom, masažom i raznim zdravstvenim terapijama za koje je stekao diplome u Njemačkoj. 

- Njemačka donosi mnogo toga, ali dom je ipak dom - ističe Tokić. 

Dodaje da svi koji odlaze na rad u Njemačku o svemu tome imaju pogrešno mišljenje, jer misle kako se tamo lagano zarađuje veliki novac.

- U Njemačkoj se naporno i puno radi, ali istina je i da se plati. - zaključio je Tokić.


Izvor: Večernji list 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 07.04.2020.