20 najpopularnijih tečajeva na Linkedin Learning

20 najpopularnijih tečajeva na Linkedin Learning

LinkedIn Learning objavio je redovno godišnje izvješće o 20 najpopularnijih tečajeva na toj platformi

Bez imalo iznenađenja, prve tri tiču se rada na daljinu te promjene same strategije poslovanja u trenucima kojima svjedočimo.

Tijekom pandemije koronavirusa, mnogim se organizacijama potpuno promijenila poslovna strategija, kao i kompletna vizija onoga što žele ili mogu u nadolazećem periodu. Samim time, utjecalo je to i na zaposlenike, koji su ili ostali bez radnih mjesta ili su se odlučili pripremiti na gubitak posla te prekvalificirati i educirati na najbolji mogući način.

Samim time, tečajevi koji su na prva tri mjesta jesu "Upravljanje vremenom: Rad od kuće", "Strateško razmišljanje" i "Temelji rada na daljinu". Ili, na engleskom jeziku - "Time Management: Working From Home;" "Strategic Thinking" i "Remote Work Foundations."

Tek na četvrtom mjestu jest učenje Python programskog jezika, dok je na petom mjestu tečaj koji se tiče razvoja emocionalne inteligencije. Ovako nešto nikad nije zabilježeno jer prva tri mjesta jednostavno nisu bila interesantna velikoj većini ljudi, ponajprije jer nije bilo potrebe za razmišljanjem i(li) djelovanjem u tom smjeru. No, brzo su se vremena promijenila i uslijedila je iznimno brza reakcija. Barem ako je suditi prema situaciji na LinkedInu.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala ICTbusiness.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 30.11.2020. / www.ictbusiness.info