Zvijezda donirala 100.000 kuna bolnici Sveti Duh za opremu za dojenčad

Zvijezda donirala 100.000 kuna bolnici Sveti Duh za opremu za dojenčad

Tvornica ulja Zvijezda donirala je Kliničkoj bolnici "Sveti Duh" 100.000 kuna za kupnju opreme za dojenčad i uređaje za dezinfekciju prostora, kako bi zdravstvenim radnicima olakšala posao u okolnostima borbe protiv širenja zaraze koronavirusom, priopćili su u srijedu. 

"Nalazimo se u vremenima kada svaka pomoć može doprinijeti našoj učinkovitosti. Hvala Zvijezdi što je prepoznala naše potrebe i pomogla ovom vrijednom donacijom", rekao je ravnatelj Kliničke bolnice Mladen Bušić. 

Iz Zvijezde ističu da su i njihovi zaposlenici dio velikog broja ljudi koji u izvanrednim uvjetima osiguravaju normalan tijek opskrbe prehrambenim namirnicama, stoga su uz provođenje zaštitnih protokola u pojačanom režimu rada kako bi zadovoljili povećane potrebe tržišta. 

"Na zdravstvenim djelatnicima je proteklih dana velik pritisak, a ova je donacija naš način da im zahvalimo na svemu što rade. Želim se zahvaliti i svim našim kolegicama i kolegama na predanosti i odgovornosti kojima pristupaju svom poslu i u ovim izvanrednim okolnostima", rekao je direktor Zvijezde Tihomir Adam. 

Uz novčanu donaciju KB-u "Sveti Duh", Zvijezda je Hrvatskom Crvenom križu donirala suncokretovo ulje nakon razornog potresa u Zagrebu. 

Izvor: index.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 08.04.2020. / www.index.hr