Zurovec: 'Ponosni smo'. Nađi: 'Ništa bez genijalnosti i tvrdoglavosti Mate Rimca'

Zurovec: 'Ponosni smo'. Nađi: 'Ništa bez genijalnosti i tvrdoglavosti Mate Rimca'

Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje, i Davor Nađi, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, komentirali su vijest o izgradnji Rimčevog kampusa na području Svete Nedelje.

 

Čestitam Rimac Automobili na svim dosadašnjim uspjesima među kojima je ova megainvesticija u Svetoj Nedelji još jedna...

Objavljuje Davor NađiPonedjeljak, 12. travnja 2021.

 

'Čestitam, Rimac Automobili, na svim dosadašnjim uspjesima među kojima je ova megainvesticija u Svetoj Nedelji još jedna bitna stepenica u razvoju tog poduzeća, ali i Svete Nedelje i Hrvatske. Drago mi je da smo svojim radom Dario Zurovec - gradonačelnik Grada Svete Nedelje, ja koji sam bio zamjenik gradonačelnika i ostatak tima doprinijeli da g. Rimac investira baš u Svetoj Nedelji. No ništa od toga ne bi bilo moguće da nije genijalnosti i (pozitivne) tvrdoglavosti Mate Rimca koji je za svoju investiciju mogao odabrati bilo koji drugi dio svijeta!

Nekom drugom prilikom vam možda ispričam nešto više o tome, no danas je dan za čestitati Rimac Automobilima i Mati Rimcu na ovom čudu od investicije koju radi u Svetoj Nedelji', napisao je Nađi.

 

POVIJESNA INVESTICIJA ZA PRIMJER DRUGIMA Ulaganje veće od milijardu kuna, 700 dobro plaćenih poslova, poboljšanje...

Objavljuje Dario Zurovec - gradonačelnik Grada Svete NedeljePonedjeljak, 12. travnja 2021.


Zurovec: Povijesna investicija

'POVIJESNA INVESTICIJA ZA PRIMJER DRUGIMA

Ulaganje veće od milijardu kuna, 700 dobro plaćenih poslova, poboljšanje infrastrukture i mjesto na industrijskoj karti svijeta - sve to Sveta Nedelja dobiva ovom povijesnom investicijom Rimac Automobili.

Mi u gradskoj upravi ponosni smo što smo mogli dati svoj doprinos ovoj sjajnoj priči za naš grad, hrvatsko poduzetništvo i našu domovinu. Radujemo se novim investicijama jer nastavit ćemo biti grad za primjer drugima', napisao je Zurovec na svojoj Facebook stranici.


Izvor: index.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 13.04.2021. / Index