Zapošljavaju Plava Laguna, Domino's Pizza, Hotel Miramar i drugi

Zapošljavaju Plava Laguna, Domino's Pizza, Hotel Miramar i drugi

Vaš posao.hr donosi novih TOP 10 poslova u turizmu i ugostiteljstvu na koje se možete prijaviti. Aplicirajte čim prije!

Boutique Hotel Marco Polo zapošljava na pozicijama Head of Recepcion – Sercise and Concierge (m/ž) i Šef recepcije, servisa i Concierge (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 25.2. Nudi se iznadprosječna plaća, rad u vrlo atraktivnom i novom objektu te mladom i kreativnom timu. Postoji mogućnost rada za bonus i proviziju od prodaje. Traži se tečno znanje engleskog jezika, a prednost je znanje nekog drugog stranog jezika. Dobro znanje o Hrvatskoj i dubrovačkom kraju potrebno je za informiranje gostiju o znamenitostima i ponudi same destinacije. Aplicirajte.

Plava Laguna zapošljava suradnika u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave je 11.2. Posao obuhvaća svakodnevnu telefonsku i e – mail komunikaciju s potencijalnim gostima Plave Lagune, zaprimanje rezervacija te sastavljanje ponude u cilju prodaje smještajnih kapaciteta. Potrebna je osoba sklona aktivnoj prodaji i kontaktu s ljudima. Poznavanje stranih jezika, rada na računalu, točnost i odgovornost poželjne su vještine. Aplicirajte.

Jet2.com Limited zapošljava na poziciji Customer Helper - Customer Service Agent – PUY (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 5.3. Traži se izvrsno znanje engleskog i hrvatskog jezika, pružanje sjajne korisničke podrške, odlične komunikacijske vještine, prijašnje iskustvo u korisničkoj podršci te je poželjno iskustvo u zrakoplovnoj industriji. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i plaćenu edukaciju. Prijavite se na linku.

Domino's Pizza traži pojačanje na poziciji menadžer poslovnice (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, odlična usmena i pismena komunikacija te poznavanje engleskog na minimalno B1 razini. Prijave su otvorene do 5.3. Prijavite se.

Adriatic Kamp d.o.o. zapošljava domaćina (m/ž) u kampu. Mjesto rada je Karigador, Tar, Poreč, Funtana, Rovinj. Rok prijave je 15.2. Posao obuhvaća čišćenje mobilnih kućica, prihvat gostiju, naplate, prijave i odjave. Potrebno je znanje rada na računalu, znanje engleskog jezika, komunikativnost i samoinicijativnost. Prednost donosi znanje njemačkog i vozačka dozvola B kategorije. Nudi se plaća od 6.280 kuna neto  topli obrok. Prijavite se.

Lošinjska Plovidba - Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte  na željeni posao.

Action Recruitment zapošljava za potrebe klijenta: voditelja poslovnice – restorana (m/ž), zamjenika voditelja poslovnice – restorana (m/ž), kuhara (m/ž), spa terapeuta/ spa therapista (m/ž), djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Irska. Prijave su otvorene do 26.2. Poslodavci nude posebne pogodnosti izvrsne plaće i bonusa za ostvarene ciljeve, 29 dana godišnjeg odmora, odlične mogućnosti za napredovanje, puni trening i osposobljavanje te osiguran smještaj. Kandidati imaju priliku predstaviti se poslodavcima iz Irske uživo 18.2. na sajmu poslova u Zagrebu. Aplicirajte.

Jadranski Luksuzni Hoteli d.d. zapošljava na pozicijama: mesar (m/ž), vrtlar (m/ž), radnik u domaćinstvu (m/ž), slastičar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž). Rok prijave je 15.2. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca u ponudi i prijavite se ovdje.

Juice Box zapošljava na pozicijama: pomoćni kuhar (m/ž), slastičar (m/ž), perač posuđa (m/ž), konobar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 13.2. Poslodavac nudi topli obrok. Poželjno je prethodno radno iskustvo, ali nije uvjet. Aplicirajte.

Hotel Miramar traži referenta u odjelu rezervacija (m/ž), konobara doručka (m/ž), kuhara (m/ž), recepcionara (m/ž) i sobara (m/ž). Mjesto rada je Opatija, a prijave su otvorene do 20.2. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 07.02.2020.