Zapošljavaju Crodux, Food City, a nude se i poslovi u inozemstvu!

Zapošljavaju Crodux, Food City, a nude se i poslovi u inozemstvu!

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Na farmi muznih krava u Lici, potreban je djelatnik (m/ž) koji će obavljati poslove mužnje, hranjenja i čišćenja. Poslodavac odabranom kandidatu ili kandidatkinji osigurava smještaj i hranu. Plaća se određuje u dogovoru s poslodavcem. Više detalja provjerite na linku.

Zanima vas rad u inozemstvu? Donosimo priliku za montere suhe gradnje (m/ž), koji će svoj posao obavljati u Švedskoj. Od kandidata se očekuje petogodišnje iskustvo, poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Osiguran vam je smještaj, a kako se možete prijaviti, doznajte u oglasu za posao.

Kažu da su ljudi koji vole jesti najbolji ljudi. Baš zato, u želji da se zadovolji svačijem nepcu, nastao je mix poznatijih svjetskih kuhinja pod jednim krovnim nazivom – Food City. Trenutno ova tvrtka zapošljava na 4 pozicije. Traže se: pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), djelatnik u restoranu (m/ž). Provjerite sve oglase na linku i na vrijeme se prijavite.

Agencija za zapošljavanje, koja ima 5 uspješnih godina kao posrednik u zapošljavanju na području Bayerna, Passau-a i Münchena i svakodnevno nudi više od 300 slobodnih radnih pozicija, trenutno je u potrazi za djelatnicima na brojnim pozicijama. Njegovateljice (m/ž), medicinsko osoblje (m/ž), sobarice (m/ž), kuhari (m/ž), tek su mali dio potrebnih kadrova. Provjerite ih sve na linku i prijavite se u kratkom vremenskom roku. Zapošljavaju se djelatnici s minimalnim znanjem njemačkog jezika, a također i djelatnici znanja istog. Jednom rječju - od običnog radnika do liječnika.

Crodux derivati dva d.o.o. poduzeće je koje svojim rastom i razvojem na domaćem tržištu pokazuje stalnu potrebu za zapošljavanjem sezonskih, ali i stalnih djelatnika predanih radu i profesionalnom usavršavanju. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava čistača (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i prodavača (m/ž). Sve detalje oko uvjeta i prijava, doznajte na linku.

Fast food u Novalji zapošljava prodavača (m/ž). Poslodavac vam osigurava hranu i smještaj, a potrebno vam je znanje engleskog jezika. Kontakt telefon možete pronaći u oglasu.

Oglasnik d.o.o. traži agente/ice (m/ž) u pozivnom centru za svakodnevnu komunikaciju s klijentima putem telefona/e-maila. Da biste se u potpunosti uklopili u ovaj oglas potrebno je poznavanje engleskog i/ili njemačkog jezika i napredno znanje korištenja računala (MS Office i Internet). Očekuje vas rad u malom timu od 8 kolega. Naknada po satu iznosi od 25 kn do 35 kn. Prijaviti se možete klikom na link.

Restoran iz okolice Dubrovnika traži sezonske djelatnice (m/ž) s iskustvom. Poslodavac vam osigurava stan i hranu, a prijaviti se možete osobno ili telefonskim putem. Detalje oko natječaja možete pronaći na linku.

Orion Travel iz Pule u potrazi je za djelatnikom na poziciji Booker (m/ž). Na ovom radnom mjestu bavit ćete se prodajom brodskih izletničkih karata, a odlična stvar je da vam je smještaj osiguran. Riječ je o sezonskom poslu, a kako se možete prijaviti, doznajte na linku.

Pekarna na Črnomercu (Zagreb) u potrazi je za iskusnim pekarom (m/ž) koji s lakoćom priprema proizvode s kojima započinjemo svoj dan. Ukoliko volite rad u ugostiteljstvu i turizmu, a željeli biste i posao na neodređeno, evo odlične prilike – prijavite se.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Četvrtak, 16.05.2019.