Zaposlite se kao kuhinjsko osoblje, postanite specijalisti marketinga (m/ž) ili se okušajte kao Branch Manager (m/ž)

Zaposlite se kao kuhinjsko osoblje, postanite specijalisti marketinga (m/ž) ili se okušajte kao Branch Manager (m/ž)

Novi poslovi na pomolu! Zaposlite se kao kuhinjsko osoblje, postanite specijalisti marketinga (m/ž) ili se okušajte kao Branch Manager (m/ž). Vaš posao.hr i ovaj tjedan donosi šarolik izbor poslova na koje se možete prijaviti

Falkensteiner traži nove radne snage na pozicijama: executive chef (m/ž), sous chef (m/ž), kuhar/ pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž), glavni konobar (m/ž), konobar/ pomoćni konobar (m/ž), barmen (m/ž). Mjesto rada je Punat, a prijave se zaprimaju do 20.2. Potražite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Naton za klijenta zapošljava u Zagrebu: Logistics and Commercial Administration Manager (m/ž) i Projekt asistent – Moderna umjetnost (m/ž); u Rijeci doktora dentalne medicine (m/ž) te u Varaždinu i Puli voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž). Rok prijave je 26.1. Za poslove je potrebna visoka stručna sprema i relevantno iskustvo. Potražite više i prijavite se na linku.

Samer International zapošljava Junior Network Development Managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Glavni zadaci su razvitak novih i postojećih poslova, razvitak i održavanje agenata, razvoj i održavanje internih odnosa i ostalo. Potrebne vještine su odlično znanje engleskog jezika, dobro znanje MS Office-a i općenito poznavanje logistike i transporta te orijentiranost na prodaju. Prijave su otvorene do 31.1. Aplicirajte.

Emakina.hr traži .NET developera (m/ž) i front-end developera (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi zanimljive i raznolike projekte s međunarodnim klijentima, izazove u brzorastućoj tvrtki, certificiranje, učenje novih tehnologija, stručne konferencije, pohađanje tečajeva i seminara, učenje stranih jezika, rad u inozemstvu unutar Emakina grupacije. Prijavite se ovdje.

Hedera Estate zapošljava voditelja tehničke službe (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.1. Osnovni zadaci su: planiranje i organiziranje rada odjela, vođenje odjela i upravljanje ljudskim potencijalima. Traži se iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno tri godine, dobra pismena i usmena komunikacija na engleskom jeziku, znanje rada u MS Office paketu i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Philips traži nove radne snage u Zagrebu: Digital Marketing Manager (m/ž) i Sales Representative OHC (m/ž). Prijave su otvorene do 12.2. Za poslove je potrebno trogodišnje do petogodišnje radno iskustvo, proaktivnost i orijentiranost na ciljeve, napredno korištenje računala, dobro znanje engleskog jezika i vozačka dozvolaB kategorije. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se ovdje.

Reca d.o.o. zapošljava prodajne savjetnike za male i srednje kupce metaloprerađivačkog sektora (m/ž). Mjesto rada: srednja Dalmacija, Istra te Rijeka i okolica. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad te komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost, fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje, znanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije te iskustvo sa sličnim terensko – komercijalnim poslovima. Prijave su otvorene do 27.1. Prijavite se.

FINA zapošljava višeg specijalista za tehnologiju (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.1. Potrebna je visoka stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu. Dodatne edukacije iz područja kartičnog poslovanja su prednost. Prijavite se.

Traussing zapošljava Branch Managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Prijave su otvorene do 30.1. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, mogućnost osnivanja vlastitog tima, sigurno i stabilno okruženje u dobrostojećoj kompaniji. Potrebne su vještine vođenja tima i upravljanja ljudskim resursima, mogućnosti organiziranja, planiranja i zadavanja prioriteta u nepredvidljivom logističkom okruženju, samoinicijativnost te znanje engleskog i njemačkog jezika. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se na linku.

Deltron traži specijalista marketinga i grafičkih rješenja (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi fer primanja, brojne dodatne benefite, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, poticanje inicijative, prijenosno računalo i službeni mobitel. Od kvalifikacija je potrebna viša ili visoka stručna sprema ekonomskog, grafičkog ili informatičkog smjera, visoka razina pismenosti i vještine kreativnog pisanja, poznavanje rada s aplikacijama InDesign, Photoshop, Illustrator te općenito PDF – procesa na Mac OS ili PC platformi i ostalo. Potražite detalje i ostvarite prijavu ovdje.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Utorak, 21.01.2020.