Zaposlenici i udruge prikupili sredstva za pomoć obitelji iz Petrinje

Foto: Cemex

Zaposlenici i udruge prikupili sredstva za pomoć obitelji iz Petrinje

CEMEX Hrvatska obvezao se udvostručiti iznos koji su njegovi zaposlenici i udruge prikupili, stoga će ukupan iznos donacije iznositi 155 000 kuna

Zaposlenici, sindikat, zadrugari i branitelji CEMEX-a Hrvatska prikupili su sredstva za pomoć obnovi u potresu oštećene kuće policijskog službenika PU Sisačko-moslavačke Antuna Pavlenića iz Petrinje. CEMEX je prikupljeni iznos udvostručio pa će obitelji Pavlenić biti donirano više od 155.000 kuna.

Humanitarnu akciju za pomoć pri obnovi kuće policijskog službenika, oca troje malodobne djece čiji dom je stradao u razornom potresu 29. prosinca 2020. godine, pokrenuo je regionalni klub hrvatske sekcije Svjetske organizacije policijskih službenika Splitsko-dalmatinska, a njoj su se nesebično odazvali zaposlenici CEMEX-a Hrvatska, Nezavisni sindikat Dalmacijacement, Poljoprivredno-braniteljska zadruga Lintar te Udruga dragovoljaca veterana Domovinskog rata Dalmacijacement.

Na sam dan potresa koji je krajem prosinca pogodio područje Banovine, CEMEX Hrvatska donirao je dio potrebne zaštitne opreme pripadnicima lokalnog HGSS-a koji su krenuli u Petrinju, a u narednim je tjednima preko Gradskog društva Crvenog križa Solin poslao nekoliko tona građevinske folije, plinske boce i grijalice, agregate te četiri stambena i jedan skladišni kontejner.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala novac.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 05.02.2021. / novac.jutarnji.hr