Zagrebačku udrugu dotukao potres: "U dugovima smo, macama dajemo hranu na kapaljku"

Zagrebačku udrugu dotukao potres: "U dugovima smo, macama dajemo hranu na kapaljku"

Volonteri udruge S.O.S. CAT iz Zagreba ovih su dana zaboravljeni. Korona, ogroman veterinarski dug i potres koji im je odnio smještaj za gotovo 30 mačaka nisu ih zaustavili u radu. Oni sada trebaju našu pomoć.

"Ne spavamo, što zbog potresa i svega, a najviše zbog ove tužne situacije. I ovako smo u dugovima do grla, mačke već desetak dana jedu nužno neophodno mali dio hrane jer štedimo da rastegnemo, nemamo ni za hranu, sve je stalo...", napisali su u objavi na Facebooku putem koje su zamolili ljude da im pomognu pronaći smještaj. Smještaj su, na sreću, pronašli.

Dug je i dalje tu, mačke su i dalje gladne. Od Nove godine uhvatili su čak 98 mačaka u sklopu akcije "uhvati, steriliziraj, vrati". Oni su doista zaslužili pomoć koju trebaju, a njihove mace nikako ne smiju i ne trebaju biti gladne.

Donacije mogu biti u vidu hrane, pijeska i drugih potrepština te, također, mogu biti novčane. Žiroračun udruge je otvoren u PBZ Banci HR8823400091110688803, pnb datum uplate, model 00 primatelj Udruga SOS CAT. Uplatiti možete i putem paypala na: [email protected] ili pozivom na Donacijski telefon: 060 88 22 88. Udrugu možete kontaktirati putem Facebooka


Izvor: index.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 26.03.2020.