Zagrebačka gradska tvrtka traži 50 radnika i još 20 vozača

Zagrebačka gradska tvrtka traži 50 radnika i još 20 vozača

O problemima s odvozom otpada u glavnom gradu Hrvatske već mjesecima se piše. Zagreb je iz kantograda preimenovan u smećograd, a cijeloj situaciji ne pridonose ni tropske vrućine koje u kombinaciji s vlagom čine to da smeće koje se danima ne odvozi neugodno smrdi.

Davor Vić, voditelj podružnice Čistoća Zagrebačkog holdinga prošlog je tjedna govorio je o manjku vozila i radnika, problematičnom višegodišnjem kadroviranju i ostalim problemima u Čistoći.

Iskreno je i priznao da Čistoća ne uspijeva pronaći radnike.

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pronašli smo dva oglasa u kojima se za gradsku komunalnu tvrtku traži ukupno 70 radnika.

Za radno mjesto KOMUNALNI/A RADNIK/CA U PODRUŽNICI ČISTOĆA traži se 50 ljudi, a za mjesto vozača još 20 ljudi. Iznos plaće nije naveden, ali kad se uzme u obzir da je za obje kategorije predviđen rad u 3 smjene, noćni rad te rad vikendom i praznikom ne čudi da se ljudi teško odlučuju za taj težak posao.

Ne pomaže ni navod da je zapošljavanje predviđeno na određeno vrijeme, zbog povećanog opsega posla. Oba natječaja traju do 6. srpnja, a svi detalji objevljeni su na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Izvor: poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 05.07.2022. / www.poslovni.hr