Voljeli biste raditi za 15.000 kn? Moguće je, provjerite Oglasnikovu ponudu

Voljeli biste raditi za 15.000 kn? Moguće je, provjerite Oglasnikovu ponudu

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

 

Debitum d.o.o., tvrtka iz Šibensko-kninske županije, traži više vozača C+E kategorije (m/ž) za vožnju na relacijama: Hrvatska – Italija – Hrvatska. Odabranog kandidata ili kandidatkinju očekuje zarada od oko 15.000 kn. Prijave se zaprimaju do 24.07., pa požurite i kontaktirajte ovog poslodavca putem maila ili telefona.  

 

Caffe bar s područja Karlovca u potrazi je za konobarima i voditeljima za rad (m/ž). Prijave se zaprimaju još jako kratko – do 24.07. Ukoliko vas zanima rad u ugostiteljstvu i turizmu, kontakt telefon možete pronaći u oglasu za posao.

 

U Zagrebu su potrebni pomoćni keramičari i majstori (m/ž) koji su spremni prihvatiti i obavljati honorarni posao. Prijave se zaprimaju do 02.08., pa svakako pravovremeno provjerite broj telefona na koji se možete prijaviti.

 

Građevinska tvrtka iz Zagreba zapošljava fasadere (m/ž) za stalni radni odnos. Ako biste voljeli dobiti ovaj posao, iskoristite priliku najkasnije do 02.08. – prijavite se!

 

Zagrebački trgovinski sistem d.o.o., poduzeće s dugogodišnjim poslovanjem, prima djelatnice/ke u stalni radni odnos za poslove čišćenja prostora na području grada Zagreba. Prijave se zaprimaju do kraja srpnja putem maila, koji možete provjeriti na linku.

 

U Zagrebu i okolici potreban je strojar (m/ž) za rad na kombinirci i bageru. Poželjno je dvogodišnje radno iskustvo, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Svakako provjerite kako se možete prijaviti. Detalji su u oglasu.    

 

Ako ste tesar, zidar i pomoćni radnik (m/ž), odlično! Imamo priliku za vas u Zagrebu i okolici. Želite li ostvariti stalni radni odnos na navedenim pozicijama, aplicirajte do 29.07.

 

Instalim d.o.o. traži građevinskog limara (m/ž) sa ili bez prethodnog radnog iskustva. Odabranu osobu očekuju redovita plaća i mogućnost napredovanja. Prednost imaju kandidati i kandidatkinje iz Zagreba, okolice i Slavonije. Koga i kako kontaktirati? Sve je na linku.

 

Novootvoreni konjički klub, u Čehima na Novom Zagrebu, traži osobu za rad na poziciji: konjušar (m/ž). Odgovornosti na ovom poslu uključuju čišćenje boksova i hranjenje konja te ravnanje vanjskog i unutarnjeg jahališta traktorom, stoga je potrebno iskustvo rada s traktorom. Poslodavac nudi i smještaj, pa vjerujemo da imate dovoljno razloga za klik i prijavu.

 

Tvrtka Lite prom d.o.o. zapošljava nove djelatnike (m/ž) za obavljanje fizičkih poslova: montaže i demontaže pozornice, rasvjete i razglasa. Nudi vam se radni odnos na neodređeno vrijeme i redovita plaća. Prijavu uz kratak životopis možete poslati na e-mail iz oglasa.

 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

 

Oglasnik.hr

Petak, 19.07.2019.