Više od 10.000 zaposlenika dobilo je regres u iznosu od 1.200 kuna

Više od 10.000 zaposlenika dobilo je regres u iznosu od 1.200 kuna

Konzum isplatio više od 12 milijuna kuna regresa svojim zaposlenicima

Uprava Konzuma i ove je godine donijela odluku o isplati regresa kao još jedne u nizu financijskih pogodnosti koje će zaposlenici kompanije ostvariti u ovoj godini.

Regres u iznosu od 1.200 kuna dolazi nakon isplate uskrsnice u iznosu od 1.000 kuna te isplate dodatka za posebne okolnosti na radu za 9.000 zaposlenika u prodavaonicama, online prodavaonici, skladištima, Velpro centrima te prijevozu u lancu opskrbe.

„Isplata regresa tradicionalan je pokazatelj brige Konzuma o svojim zaposlenicima koje na taj način želimo nagraditi za njihov vrijedan i predan rad. Protekli su mjeseci bili vrlo izazovni za sve naše zaposlenike i ovom im gestom želimo dodatno zahvaliti za njihov veliki doprinos, a sve s ciljem da im omogućimo još ljepši i ugodniji godišnji odmor“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Osim regresa i uskrsnice, na listi pogodnosti za zaposlenike nalaze se i isplata božićnice, isplata potpore za novorođenče u iznosu od 3.360 kuna te isplata jubilarnih nagrada za zaposlenike nakon 10, 15, 20, 25, 30, 35 i 40 godina neprekidnog rada. Zaposlenicima u Konzumu na raspolaganju je i polica dodatnog zdravstvenog osiguranja, a omogućeno im je i članstvo u objektima Multisporta diljem Hrvatske.

Članak je prenesen s portala poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 08.07.2020. / www.poslovni.hr