Ušteda i u vrijeme inflacije

Ušteda i u vrijeme inflacije

Kako cijene rastu u nebo, tako postaje sve teže obaviti tjednu kupovinu bez odricanja, nekad čak i od nekih osnovnih namirnica. Kupujemo manje, rjeđe, a skuplje. Ipak, uz portal Kaufino, koristeći samo mobitel ili računalo, moguće je kupovati u istom opsegu kao i prije, a u nekim slučajevima kupovina može biti i jeftinija.

Jeftinije uz Kaufino kolekciju kataloga

Kaufino.com internetski je portal koji se bavi prikupljanjem akcijskih kataloga trgovina, kako bi kupcima svaki tjedan sve najpovoljnije ponude bile dostupne na jednom mjestu. Vrijeme je novac, tako da je uz Kaufino ušteda dvostruka. Sa svim katalozima, u kojima trgovine nude promocijske popuste kako bi privukli kupce, na jednom mjestu, možete brzo i lagano birati trgovinu koja nudi popuste na dobra koja su vam potrebna taj tjedan, i tako se prikladno prilagoditi situaciji.

Ušteda i u vrijeme inflacije
Izvor: Getty Images

Od osnovnih namirnica do poslastica

Možda najneugodniji porasti cijena su oni osnovnih namirnica, kao što su brašno, mlijeko, ocat, ulje, žitarice itd. Kaufland katalog, koji se svakog tjedna može naći na Kaufinu, nudi povoljne ponude upravo ove vrste proizvode. Primjerice, Kaufland u svojem katalogu nudi akcije na tjesteninu robne marke Ragusa, brašno Tena, maslinovo ulje Orgula, i druge proizvode. Kaufland je trgovina poznata po svojoj dostupnosti i širokom izboru, tako da uz redovito praćenje Kauflandovog kataloga nalaženje bilo čega što trebate trebao bi biti razmjerno lagan zadatak.

Osim onog što je osnovno i nužno, ponekad se jednostavno želimo počastiti nečim slatkim ili egzotičnim, i uljepšati si dan. Kada cijene rastu ovaj luksuz je nerijetko prva žrtva stezanja pojasa. Kaufino katalozi omogućavaju da lakše uživate u malim stvarima koje su nam svima ponekad potrebne, za baš taj mali komadić sreće koji je potreban da se preživi naporan tjedan. Lidl ima vrlo jedinstvenu ponudu, koja vrvi zanimljivim proizvodima iz raznih zemalja. U aktualnom Lidl katalogu naći ćete između ostalog grčki jogurt Milbona, premium sladoled Gelatelli, prženi kikiriki Alesto, i mnoge druge grickalice i poslastice na akciji. Koristite Kaufino da pratite novi Lidl katalog, ali i druge kataloge vaših omiljenih trgovina i priuštite si ono što zaslužujete.

Ponedjeljak, 25.07.2022.