USKRSNICE: Hartmann i KTC ove godine najšire ruke s bonusima i darovima, dio tvrtki ove godine ‘stegnulo remen’

USKRSNICE: Hartmann i KTC ove godine najšire ruke s bonusima i darovima, dio tvrtki ove godine ‘stegnulo remen’

Kao što je već običaj, povodom Uskrsa mnoge tvrtke dodatno nagrađuju zaposlenike bonusima, novcem i raznim darovima. No, neke tvrtke su zbog sve veće krize (uzrokovane pandemijom koronavirusa) odlučile uštedjeti na uskrsnicama.

Tako je KTC za svojih 1400 djelatnika već isplatio uskrsnice u vrijednosti 1.000 kuna, a uz to je svaki od njih dobio i poklon, šunku i jaja. 

Podravka je također pripremila prigodan dar povodom Uskrsa.

– Podravka će i ove godine darivati svoje zaposlenike za blagdan Uskrsa. Uprava Podravke donijela je Odluku o dodatku na plaću u visini od 600 kuna u naravi – rekli su nam iz tvrtke.

Također, i zaposlenici Belupa razveselit će se za Uskrs bonusom u naravi.

– Belupo d.d., sukladno odluci Uprave, ove je godine svojim zaposlenicima isplatio Uskrsnicu u naravi, u iznosu od 600 kuna. – kažu iz Belupa.

Za bogato nagrađivanje radnika odlučili su se i u Hartmannu.

– Uz isplatu redovne plaće za mjesec ožujak, Hartmann će svojim zaposlenicima isplatiti i Uskrsnicu u iznosu od 500 kuna te prigodan dar u naravi. Uprava Hartmanna također je odlučila nagraditi sve svoje zaposlenike za predan rad, lojalnost i poseban angažman tijekom trajanja Covid-19 krize sa dodatnih 3.000 kuna neto po zaposleniku.

Ipak, neće sve tvrtke nagraditi radnike povodom Uskrsa. Iz Carlsberga su poručili kako uskrsnica nije jedan od dodataka koji isplaćuju, no tijekom godine brinu za svoje zaposlenike i nagrađuju iz raznim bonusima.

U Bauwerk Boenu još uvijek se nadaju da će radnicima moći isplatiti uskrsnice ove godine.

– Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac iskreno nastoji omogućiti isplatu uskrsnica svojim zaposlenicima. Trenutno smo u pozitivnom iščekivanju odgovora na naše zahtjeve za potpore od središnje i lokalne vlasti. Stoga se nadamo  pozitivnim odgovorima kako u svezi državnih potpora tako i potpora od strane grada Đurđevca, da bismo mogli tretirati naše zaposlene na održiv način – kažu iz tvrtke.


Izvor: epodravina.hr 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 09.04.2020.