Uskoro počinje gradnja moderne tržnice s velikim parkingom vrijedne 1,32 milijuna eura

Foto: DepositPhotos

Uskoro počinje gradnja moderne tržnice s velikim parkingom vrijedne 1,32 milijuna eura

Ugovor o gradnji moderne tržnice u Rovišću kod Bjelovara, vrijedne 1,32 milijuna eura, koja će gotovo potpuno financirati iz EU fondova, potpisali su u srijedu predstavnici Općine Rovišće s izvođačem radova, bjelovarske Hidroregulacije.

Riječ je o modernoj tržnici s vanjskim i unutarnjim prodajnim i poslovnim prostorima ukupne veličine 800 četvornih metara.

Ugovor o izgradnji i nadzoru objekta tržnice potpisali su načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan i predsjednik Općinskog vijeća Luka Markešić te predstavnik izvođača radova, bjelovarske Hidroregulacije i nadzornog inženjera Igor Kolar.

„Izgradnjom nove tržnice našim OPG-ima i poljoprivrednicima osigurat ćemo atraktivan prostor na idealnoj lokaciji u centru Rovišća za prodaju domaćih proizvoda, a bit će tu i dodatnih prostora za prostora za obrtnička zanimanja poput frizera, krojača, malih trgovina i slično. U samom centru Rovišća imat ćemo mjesto gdje će ljudi moći kupovati i koristiti taj prostor”, rekao je načelnik Priščan

Kroz centar Rovišća prolazi državna cesta prema Zagrebu, a velik broj putnika svakodnevno se zaustavlja i na štandovima pored ceste kupuje lokalno voće i povrće i ostale namirnice. Buduća tržnica smještena je neposredno uz državnu cestu i raspolagat će velikim parkirališnim prostorom, pa se očekuje da će je posjećivati i dio tih putnika, dodao je.

Ostatak vijesti dostupan je na Poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 25.01.2023. / Poslovni dnevnik