U ZET-ove buseve mogu zasad svi putnici, iskaznice kasne

U ZET-ove buseve mogu zasad svi putnici, iskaznice kasne

Iskaznice bi trebao danas dostavljati Stožer civilne zaštite. Ali još nema uputa kako će ih dobiti privatnici i koje kriterije trebaju ispuniti. Sinoć su počele stizati za javne službe. Treba spriječiti i zlouporabe, piše 24sata.hr.

U Zagrebu prvo jutro obustave javnog prijevoza nije bilo problema s izvanrednim linijama i to zato jer javni prijevoznik ZET nije striktno poštovao upute da na izvanredne linije mogu ući samo oni sa iskaznicama Stožera civilne zaštite. Te iskaznice trebaju dobiti svi radnici javnih službi, ali i privatnih tvrtki koje se smatraju nužnima za funkcioniranje opskrbe, trgovinu i slično. Ali zbog potresa i zbog izvanredne situacije, one nisu podijeljene. Na izvanredne linije su dakle, mogli ući svi putnici.

- Morali smo biti prilagodljivi jer ljudi nisu dobili iskaznice. I tolerirao se ulazak u autobus. Rijetki su uopće koristili prijevoz busom – potvrđeno je novinarima 24sata iz ZET-a uz napomenu da će to tolerirati još danas dok se iskaznice ne podijele.

Iskaznice bi trebao danas dostavljati Stožer civilne zaštite.

ZET će prilagođavati i linije po potrebi vezano za potrebe i upute stožera.

Većina je ili išla na posao u vlastitom aranžmanu ili koristila taksi.


Izvor: 24sata.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 23.03.2020.