U ovoj hrvatskoj tvrtki sve zaposlenice dobile slobodan dan povodom Međunarodnog dana žena

FOTO: Combis (PRESS)

U ovoj hrvatskoj tvrtki sve zaposlenice dobile slobodan dan povodom Međunarodnog dana žena

Sve zaposlenice Combisa dobile su slobodan dan povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8. ožujka.

'Svi znamo kako je teško naći vrijeme za sebe uz brojne poslovne i obiteljske obaveze. Imajući to na umu, kao i naša zalaganja u sklopu Saveza za rodnu ravnopravnost ove godine smo kolegicama za Dan žena omogućili da kroz slobodan dan i posebno pripremljeni znak pažnje uzmu mali predah za sebe. Ideja je da za Dan žena ne moramo raditi ništa ako ne želimo, a odluka je na svakoj od nas', rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu.

Prema anketi među ženama u Combisu ova inicijativa je odličan potez, a u budućim projektima žene priželjkuju druženje u prirodi, sport i edukacije.

Na tragu ankete, u utorak, 9. ožujka, za žene u Combisu održat će se i webinar 'Neka bude jednostavno' na kojem će biti riječi o izazovima ravnoteže privatnog i poslovnog života, odnosno odgovoriti na pitanje kako imati sve, a da ne žrtvujemo sebe, kako ojačati samopoštovanje i ljubaznost prema nama samima, piše ICT Business.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 08.03.2021.