U Đurđevcu otvorena nova poslovna zona vrijedna 11 milijuna kuna

U Đurđevcu otvorena nova poslovna zona vrijedna 11 milijuna kuna

Poduzetnicima su osigurani glavni projekti i građevinska dozvola

Završetkom radova na infrastrukturi poslovne zone A sjever, ukupne vrijednosti od gotovo 11 milijuna kuna, Grad Đurđevac i Koprivničko – križevačka županija dobili su novi, značajan gospodarski resurs, ističe se u priopćenju.

S ciljem daljnjeg poticanja gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti, Grad Đurđevac je završetkom radova na poslovnoj zoni A sjever površine 230.000m2, poduzetnicima ovog dijela Podravine osigurao osnovnu infrastrukturu za početak ulaganja i omogućio preduvjete za daljnji razvoj poslovanja.

Ovom investicijom jedan od najpotentnijih dijelova Hrvatske, kako zbog svoje geografske pozicije, tako i zbog prirodnih bogatstava te ulaganja u edukaciju lokalnog stanovništva, dobio je zasluženi potencijal za daljnji gospodarski zamašnjak.

Projekt Razvoj infrastrukture poslovne zone A-sjever Đurđevac, financiran je bespovratnim sredstvima iz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., od čega je 85% sufinancirano iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala novac.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 20.04.2021. / novac.jutarnji.hr